Fotos Correfoc Festa Major de Salt 2008

El foc és el camí,la llum l'horitzó
Si us agraden els correfocs,la pólvora i les flames,aquests és un dels "Correfocs" amb majúscules,dels grans del país i que no us heu de perdre algun any (o quasi cap any !!!). Comença d'hora segons com us ho mireu,a quarts de cinc de la matinada...o molt tard si "empalmeu" dels concerts de Festa Major i barraques. Aquest any ens hem llevat passades les 4,hem agafat la màquina fotogràfica i cap a Correfoc!!!!
Més d'un centenar de diables,desenes de caixes,timbals i percussions i pólvora,molta pólvora per fer-nos despertar els instints més primaris,les ganes d'idolatrar el foc i la llum...
Una bona manera de començar un dia de molta activitat: diables,castells a Osona amb els Sagals pel matí i a la tarda més castells a Salt,a veure els Marrecs i els Margeners de Guissona.
Res millor que una pluja d'espurnes i foc per desvetllar-se una mica...

Àlbum de fotos del Correfoc de Festa Major de Salt 2008

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles, molt xules les fotos dels focs, el que més m'agrada és la gran participació de la gent.

Anònim ha dit...

genial!

es el 1er any que els diables de puigdafrou participavem i ens ho vam passar de conya!!!

Anònim ha dit...

Hola!
Em dic Saray i soc de diables de Salt! he trobat aquesta pàgina per casualitat i només vull donar les gràcies per les fotos, són molt bones i des de dins de la colla no sempre se'n tenen!
Amb el vostre permís, me les agafaré totes!

Un petó!

Anònim ha dit...

Hola,

La Saray m'ha passat aquest enllaç i com aficionat a la fotografia t'haig de felicitar, t'han sortit unes fotos molt bones!!

No se si ho saps, però et donare l'enllaç a una pagina web, casualment -qui sap per quin motiu- hi han fotos teves si no vaig errat.

http://www.totsalt.cat/Reportatge.asp?action=viewimage&categoryid=60&text=&imageid=2527&box=&shownew=

Les fotos son tant bones que te les han copiat!!

Salut!!

Anònim ha dit...

Quines grans fotos!!! són genials!!!

Sóc de diables de Salt!!!

llàstima que de la banda no n'hi ha cap..jajajja


espectaculars de debó!!!


LíDiA =)

Carles Guillamón ha dit...

Les fotos que estan publicades a TotSalt son meves,els hi vaig enviar l'enllaç per si els interessaven,crec que quanta més gent les vegi millor...no tinc manies amb això,ja,ja,ja...
Si voleu una còpia de les fotos no hi ha cap problema per fer-vos arribar els originals (si les voleu passar a paper és millor). Les fotos penjades a la web no tenen gaire resolució perquè no "pesin" massa al servidor. En Fefu dels Diables de Salt en tindrà una còpia,ja la tinc apunt tant sols ens hem de veure i donar-li...
Salut,castells i Teca...i fotem-li foc a tot plegat!!!

Diables de PuiGdaFroU ha dit...

Genials!!!, molt currades, si no et fa res en penjarem alguna a la pagina del diables de PuiGdaFroU!!

Merci, persones com tu també donen vida als correfocs!!!

AdAm

Anònim ha dit...

Hola Carles:Hem agafat les fotos teves que ens vas oferir del correfoc per Totsalt.cat. Pasa que la Montse es va oblidar de dir que eran teves, pro ja arreglarem l.error tan bon punt poguem. Moltes Gracies.
Manel
Totsalt,cat