Vídeos actuació Igualada 14è aniversari dels Moixiganguers

El diumenge passat a Igualada va tenir lloc la diada castellera en motiu del 14è. aniversari dels Moixiganguers,la colla local.La pluja va fer traslladar l'actuació de la plaça prevista a un pavelló cobert,com moltes diades de la mateixa jornada. Actuar sota cobert no és el millor pels castells,activitat més d'espais oberts,ni pel públic ni pels mateixos castellers...però de vegades cal fer-ho.
Pels carbasses no va ser un dia gaire afortunat,tant sols es van poder completar 2 castells ;el 3d7 i el 3d7 amb agulla després de fer un primer intent desmuntat.La tercera ronda dels carbasses va quedar en dos intents desmuntats de 4d7 amb agulla i un 4d7 amb l'acotxador massa gran o l'enxaneta massa petita,que no va poder travessar per fer l'aleta...una cosa positiva de tota la jornada va ser l'absència de llenyes,malgrat els problemes els troncs dels castells es van desmuntar tots,i fins i tot en el 4d7 últim després d'aguantar força estona si l'enxaneta feia les passes o no.Aquets castells estan molt consolidats pels osonencs. Una actuació que es va anar "capgirant" però que tampoc ha de suposar cap dificultat pels carbasses,la temporada és llarga i ja hi haurà dies de més glòria...
La colla local dels Moixiganguers va fer un gran paper amb un 3d7 amb agulla descarregat,el 5d7 descarregat,un 3d7 i un vano de 5 per tancar el seu cap de setmana "morat".
Els Castellers de Sant Cugat van oferir un 3d7,un 4d6 i la torre de 6,amb pilar de 4 de cloenda.

Els talls de vídeo de la jornada són 5:

Sagals d'Osona : 3d7 descarregat,intent desmuntat de 3d7a i 3d7 amb agulla descarregat


Sagals d'Osona : intent desmuntat de 4d7 amb agulla , intent desmuntat de 4d7


Moixiganguers d'Igualada : 3d7a ,5d7 i 3d7 descarregats


Castellers de Sant Cugat : 3d7, 4d6 i 2d6 descarregats


Pilars de cloenda de les tres colles i extres