Diumenge 7 de juny 2a. Diada de La Central...els Sagals a casa!!!



El proper diumenge 7 de junt la colla castellera dels Sagals d'Osona actuarà a Vic,a La Central,la seva seu social i local d'assaig.Ja farà dues temporades que els carbasses estan a la seva nova casa i la passada temporada van convertir el local en plaça de vuit,descarregant el 4d8 a la Diada de la colla que per motius de pluja es va haver de traslladar de Centelles a Vic.
Així doncs,la casa dels carbasses te bones mides per la colla,esperem que el proper diumenge repeteixin els èxits i s'assoleixin els objectius.
Comptarem amb la companyia dels Castellers de Sabadell i dels Xicots de Vilafranca.
Aquesta diada del local ha de servir per enfilar un mes de juny amb forces diades i actes socials importants (Vic , Vilafranca ,sopar d'estiu, Gràcia) per encarar la diada de Festa Major de Vic del 4 de Juliol amb tots els efectius i construccions possibles...esperant veure castells de vuit solvents.
Diumenge 7 de juny
12.00 Diada de La Central amb els Sagals d'Osona , Castellers de Sabadell i Xicots de Vilafranca a Vic

La diada de diumenge 7 de juny conclourà amb un dinar pels castellers,acompanyants i amics que vulguin fer-nos costat (cal fer reserva abans,cliqueu aquí per més informació)

Els actes de celebració de la 1a. Diada Castellera de La Central,al local dels Sagals d'Osona,van començar el dissabte a la nit,amb un espectacle pirotècnic de les Fúries d'Ausa i un "karaoke" popular...
El diumenge va ser el dia dels Bastoners,Cercolets,la Mulassa i els Castellers (Xicots de Vilafranca,Xiquets de Reus i els Sagals d'Osona),per acabar amb un dinar amb participació de les colles.

Àlbum de fotos de la vigília de la Diada 2008



Àlbum de fotos dels actes tradicionals de la Diada 2008



Àlbum de fotos de la Diada castellera 2008



Aquí podeu bveure els vídeos de la jornada del 2008
Mulassa,Bastoners de Malla i Cercolets

Pilars d'inici de les colles i 5d7 i 3d7 amb agulla dels Sagals d'Osona

4d7 amb agulla i pilars de cloenda dels Sagals d'Osona

Xicots de Vilafranca ,3d7,2d7 i 4d7

Xiquets de Reus 3d7,4d7 i 4d7 amb agulla