Comerç just , Banca ètica i castellers ...a Barcelona...fes pinya!!!

10a.Festa del Comerç Just i la Banca ètica a Barcelona
La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica celebrarà aquest any el desè aniversari de la seva posada en marxa amb la realització de festes arreu de Catalunya amb diversos actes "en què el ciutadà serà l’autèntic protagonista”.
En aquest temps de crisis,recuperar aquells valors de cooperació,col·laboració i respecte entre tots,fins i tot en els aspectes de la vida més "mercantils" no esta gens malament...després de les disbauxes dels grans "gurus" del món neoliberal.
Enguany la Festa se celebrarà els caps de setmana del 9 i 10 de maig (coincidint amb el dia internacional del Comerç Just), i els del 16-17 i 23-24 de maig. I per celebrar els deu anys, vine a picar ben fort pel Comerç Just i la Banca Ètica!: Espectacle Inaugural el 8 de maig a les 20 h. a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Per triar i remenar a quins actes voleu assistir us deixem l'enllaç a la programació:

Agenda Festa Comerç Just i Banca Ètica 2009 (en pdf)

I podeu descobrir més coses a la web:


Per combinar amb aquesta Festa de la Solidaritat,el diumenge 10 tenim 3 grans diades castelleres al cap-i-casal del país,en diferents barris i districtes on fins i tot coincideixen amb actes de l'agenda del Comerç Just i la Banca Ètica. Els castellers poden aportar els valors de la solidaritat,de l'esforç en comú,de valorar la feina en conjunt més que la vanitat personal...en els castells,com al planeta,i cap tothom...alts,baixos,prims o grassos.

Diumenge 10 de maig

16è Aniversari dels Casteller de Sants
A les 12.00 a la Plaça de Bonet i Muixí de Sants
Capgrossos de Mataró
Minyons de Terrassa
Castellers de Sants




12è Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia

A les 12.00 a la Plaça de la Vila de Gràcia
Xiquets de Reus
Xiquets de Tarragona
Castellers de la Vila de Gràcia


L'espot de la festa del Comerç Just


Cafè just per un símbol de la imposició del mercat,recarregueu la Nespresso vosaltres mateixos.