Fotos Mercat del Trasto de Torelló 2009 : Diada castellera i passeig pel mercat

Un matí complert a Torelló,hem aprofitat per passejar per les paredetes del mercat per veure si trobàvem alguna cosa interessant...no ha pogut ser. La veritat es que hi ha molta andròmina,coses que un no s'arriba a imaginar a qui li pot interessar,però les més de 12.000 persones que comentava l'organització que han passat per les més de 600 paredetes de ben segur que han trobat coses que els hi han fet el pes.
El batibull de gent,amunt i avall,buscant i regirant...semblava el mercat dels Encants de Les Glòries.
Un esmorzar força consistent,a preus més que de "trasto" si que de "crisis" ,s'ha d'agrair...

I a partir de les 12.00 castells amb els Sagals d'Osona,la d'avui és d'aquelles diades que permeten a la tècnica fer proves i "contentar" tothom...ha pujat a dalt de la pinya castellers poc habituals en aquestes posicions,en altres places. I la varietat de castells ha sigut completa :3d7,4d7,4d6 amb agulla,3d6 per sota,5d6...una mica el "mostrari" casteller. Però ja estàvem sols,val la pena aprofitar i ensenyar les diferents estructures del món casteller. Per acabar pilars normals i un per sota...potser ha faltat marxa de plaça amb un pilar caminat i despedir-nos amb un : apa ,siau i fins l'any que ve!!!
Potser castellerament no és una diada purista,però que siguem presents en els actes multitudinaris de la nostra comarca és un punt a favor...no pujarem al rànquing,però hem fet promoció comarcal.
I sense patir massa...