Bateig dels Salats de Súria...



Val més tard que mai,disculpeu el retard...
Ja farà unes quantes setmanes del "bateig" de la colla del Bages els Salats de Súria,concretament el diumenge 13 de juliol del 2008,però diversos "problemes" informàtics han provocat el retard en la publicació dels vídeos. De fet ja va ser una diada amb bastants "contratemps",va començar el cercavila molt tard,en arribar a plaça encara es va allargar amb l'actuació de tots els grups de cultura tradicional que anaven al seguici...i finalment a mig fer de la jornada castellera l'ambulància va haver de marxar,després d'esperar força estona a que baixes un altre ambulància de Cardona es va decidir suspendre la diada amb tant sols dues rondes completades. El temps se'ns va tirar al cim i varem haver de marxar sense poder enregistrar tot...una llàstima.
Però si que varem poder filmar els primers castells dels castellers suriencs,el seu primer tres i quatre de sis amb camisa...emocionant,veure les ganes d'una colla que comença un projecte nou.Moltes felicitats...i esperem trobar-nos a plaça aviat.
Els Minyons de Terrassa,padrins junt amb els Tirallongues de Manresa,van fer una diada molt digne,malgrat totes les dificultats i l'evident manca de camises,els terrassencs amb una torre de 7 i un 3d8 molt segurs...i els manresans amb un 3d7 i un 4d7 amb agulla també sense problemes.



Podeu veure més fotos a l'enllaç: Salats de Súria
Els talls de vídeo estan repartits en quatre;el primer són els pilars d'entrada a plaça de les tres colles,el segon els castells dels Salats de Súria,el tercer els castells dels Minyons de Terrassa i l'últim els castells dels Tirallongues de Manresa (tant sols el 3d7,quan varen fer en 4d7a ja era fora...sap greu)
Pilars d'entrada a plaça


3d6 i 4d6 descarregats pels Salats de Súria


2d7 i 3d8 dels Minyons de Terrassa


3d7 dels Tirallongues de Manresa

1 comentari:

salats ha dit...

Gràcies per aquests grans videos de la nostra primera diada.

Moltes gràcies per acompanyar-nos en la nostra estrena.