Escamarlans amb vi negre
Ingredients
800 grams d'escamarlans
1 got de vi negre del Priorat
2 cebes
julivert
sal
pebre
Preparació
Escalfem l'oli i ofeguem els escamarlans salpebrats,durant 2 minuts. Els retirem i hi afegim la ceba. La deixem coure a foc molt lent fins que estigui transparent. Hi afegim el vi i ho deixem reduir a foc viu durant 5 minuts. Abaixem el foc i hi afegim els escamarlans. Tapem la cassola i ho deixem coure 2 minuts més. Empolvorem els escamarlans amb julivert picat.
Préssec de vinya amb vi dolç
Ingredients
4 Préssecs de vinya
1 litre de Vi dolç
50 g de Sucre
1 Pell de llimona
Mitja branca de Canyella
1 Clau d'espècia
Macís
Preparació
Feu coure els préssecs pelats amb el vi dolç, el sucre, la pell de llimona, la canyella, el clau i el macís.
Deixeu-los coure lentament fins que siguin tous.
Serviu-los amb el xarop que s’ha fet durant la cocció.
Es pot afegir nous crues a la cocció.
Es pot fer també amb vi negre, vi blanc o cava en comptes de vi dolç.
Es pot deixar macerar els préssecs en el vi, sense coure’ls.
Receptes carbasses XXVII
a 9:21
Etiquetes de comentaris: receptes, receptes carbasses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada