Fotos Diada castellera Festa Major de Gràcia 2008



Gràcia descarrega el 4d8 !!!
La diada castellera de la Festa Major de la Vila de Gràcia ens ha deixat una molt bona impressió,la colla local els Castellers de la Vila de Gràcia han assolit el seu objectiu de descarregar el 4d8 i així entrar dins de les places de concurs.

En primera ronda un 5d7 molt parat i en tercera ronda un 4d7 amb agulla,el dia abans a la jornada de vigílies amb els Margeners de Guissona ja van fer també la mateixa actuació però canviant el 4d8 per un 4d7.
Els Xicots de Vilafranca han fet també un bon paper,malgrat la caiguda de la torre de 7 i els "problemes" d'un 4d8 que ha faltat poc per quedar en tant sols carregat però que han molt d'ofici han sabut defensar fins el final.
La Vella de Valls ha ofert un 3d8 molt parat,es nota que demana un pis més,una torre de 8 també sense problemes i un espectacular 9d7 que ha servit per bocabadar a l'afició guiri de la plaça per la seva envergadura.
A la ronda de pilars els vallencs han plantat un segur pilar de sis que també demana algun pis més,esperem que per Sant Fèlix.Els Xicots i els Castellers de la Vila de Gràcia han tancat amb dos vanos de cinc.
Molta gent a plaça,important presència de diferents mitjans de comunicació i molts guiris fent fotos i gravant vídeos,les festes de Gràcia son un gran reclam per la Vila i la diada castellera un acte important dins del programa.
Felicitats als de la camisa blava pel seu 4d8....Visca Gràcia Lliure !!!!



Acabada l'actuació la canalla de la Vella estava recuperant forces darrera de la torre de la plaça Rius i Taulet,al bar que portaven els castellers graciencs,just davant hi ha el poblat dels barrufets que servia de decoració dels carrers (tant típic de les festes de Gràcia!!!)...al voltant del "Pou dels Desitjos",no sabem que han demanat: un gamma extra per Sant Fèlix?,uns castells que els permetin lluitar pel concurs? o tant sols que als verds els hi duri una mica més la "pàjara" que tenen amb el 3d9?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si senyor Carles, aixó sembla una actuació dedicada als giris. Bons castells, figueretes, i alguna llenya, hem de dir que ho tenia tot.

Per cert impressionant el 9 de 7 sobre tot el pom de dalt.