Fotos Diada de Sant Fèlix 2008 a Vilafranca del Penedès





Una diada castellera espectacular...11 castells de nou pisos, 5 d'ells de gamma extra, 2 pilars de vuit pisos i el primer intent de tres de nou amb folre i agulla de la història castellera fet per la Vella de Valls (després que la Joves de Valls descarregués un 5d9 amb esforç i nervi...posant "pressió" a la Vella!!!).
La diada va començar amb l'ofici on tres de les quatre colles van participar en les ofrenes a Sant Fèlix,junt amb tot el seguici de balls de festa major.
Entrada a plaça del seguici ...on es va poder veure el pilar de sis aixecat per sota dels Falcons de Vilafranca ( espectacular!!!! llàstima que tant sols el van poder carregar)
Passades les 12.30 començava la jornada castellera...més de quatre hores de castells de nou i gammes extres,on l'únic castell de vuit va ser el 3d8 amb agulla de la Vella,després de fer llenya l'intent de 3d9 amb agulla...la Vella és la Vella i es va recuperar amb una torre de vuit carregada i el pilar de vuit.
Minyons venia a fer el 5d9 i el va poder carregar...junt amb un 3d9 i un 4d9 descarregats...
Castellers de Vilafranca amb sortit de 4d9 amb agulla,després la torre de 9 amb folre i manilles i per acabar un 3d9 abans del pilar de vuit...si algú tenia dubtes dels verds,em sembla que ho han deixat molt clar!!!! l'esperat 3d9 amb agulla s'haurà d'esperar una mica més...
I la Joves...avui la gran guanyadora moral de concurs,venia a fer "el paper d'aneguet lleig" i ha clavat un 3d9,un 4d9 i un 5d9 !!!! demostrant que la Joves esta allà per mèrits propis.

1 comentari:

oscartzr- ha dit...

Hola!

Siusplau, et podries posar en contacte amb mi a oscarmateu@gmail.com, siusplau? Em preguntava si em podries passar les fotografies de la colla joves, per sort surto en algunes (cosa que no és habitual que passi, ja que acostumo a anar "tapat") i a més, que és una diada històrica per nosaltres. Moltíssimes gràcies.

Salutacions,
Òscar Mateu

Valls