Castells a Salou,aprop del mar..que més volem!!!




















Salou és un municipi de la comarca del Tarragonès, creat arran d'una sentència del Tribunal Suprem, del 30 d'octubre de 1989, que va concedir la independència administrativa de Vila-seca.

Al llarg del segle XX, Salou va convertir-se en un important centre turístic, condició que consolida actualment, en part, mercès al parc temàtic de Port Aventura, ubicat als afores de la població.
Salou és un municipi turístic i residencial que ha consolidat la seva capitalitat com centre d'oci i de serveis de la Costa Daurada per la diversitat de l'oferta i per la qualitat i quantitat de les seves instal·lacions turístiques.

Aquest cap de setmana Salou iniciarà una setmana de festes,la seva Festa Major coneguda com "Nits Daurades",per primera vegada aquest primer cap de setmana estarà dedicat a la cultura tradicional catalana: amb castells de focs,castellers,calada de les malles de Sant Pere(mostra de treballs mariners i arts de pesca tradicionals) i havaneres.


Els castells seran diumenge dia 10 a les 18.30 a l'Espigó del port,les colles que participaran seran :
Colla Xiquets del Serrallo,Colla Minyons de l’Arboç i Colla de Sant Pere i Sant Pau
.

La recomanació seria anar a passar el dia a la platja,resguardats de la calor d'aquests darrers dies i aprop de l'aigua per refrescar-nos.

1 comentari:

Emili ha dit...

hi vaig estar la setmana passada, malauradament una setmana abans de tot aquest munt d'activitats, però és cert que Salou està molt bé de dia (de nit potser no tant pel meu gust)