Sant Fèlix + Vilafranca = castells,esforços,suor,batecs i emocions...moltes emocions



Festa Major de Vilafranca,Sant Fèlix
El dissabte dia 30 d'agost pels castellers hi ha una cita "obligada",almenys algun cop s'ha d'anar per viure una diada "especial" com aquesta en viu. Aquí si que les propostes gastronòmiques passa a segon o tercer terme,l'important son els castells..una recomanació,feu un bon esmorzar de "forquilla i ganivet" per tenir un bon coixí per afrontar les hores a plaça,una bona provisió d'aigua per no quedar assedegat (qui diu aigua,diu sucs de civada o de raïm en bota...)
Sant Fèlix son castells en "essència",la rivalitat entre les colles,l'esperit de superació,de donar-ho tot a plaça...la voluntat col·lectiva de cada colla de fer el millor...de "guanyar" no tant sols davant dels altres,sinó de saber que s'ha fet tot el que és podia fer...
Els Castellers de Vilafranca són a casa,a la seva plaça i aniran "a sac",amb tota la carn al foc. Les altres colles: la Colla Vella dels Xiquets de Valls,Minyons de Terrassa i la Colla Joves dels Xiquets de Valls... igual.
I deixeu-vos emportar per l'ambient,si les coses van be...és com estar en un circ romà,per un dia deixeu que surtin "les tripes", aplaudir, xisclar, cridar, callar, patir, alegria, plors...viure els castells!!!




Si no podeu anar a Vilafranca,podeu seguir la diada en directe des de la web dels castellers de Vilafranca: http://www.castellersdevilafranca.cat

Sant Fèlix i els castells tenen moltes "bandes sonores",per a mi una cançó que s'hi diu bastant és aquesta...enfaixats i "pit i collons"!!!
Personalment , amunt Minyons!!!!!