Tots Sants a Vilafranca , buscant la glòria tocant el cel


La plaça de la Vila ,la plaça més castellera...

S'acosta ja el final de la temporada i ens queden tant sols dues "grans diades" on poder veure quelcom excepcional. El proper diumenge 1 de novembre ,diada de Tots Sants , a Vilafranca del Penedès els castellers de la camisa verda aniran a buscar treure's la seva espina més gran...descarregar el 3d10 !!! . Després de tants intents , de carregar-lo varies vegades, aquesta temporada ,on ja han fet coses extraordinàries demostrant el seu domini sobre els castells "gamma extra" , el seu objectiu es ben clar : descarregar el 10.
Però no només els vilafranquins han anunciat coses importants , la diada on també hi participaran els Capgrossos de Mataró , els Castellers de Lleida i els Al·lots de Llevant tindrà altres sorpreses (esperem que totes positives...). Els Castellers de Lleida podrien tornar a intentar descarregar el pilar de 7 amb folre que van carregar la temporada passada , els Al·lots de Llevant podrien intentar per primera vegada el 4d8 després d'una temporada molt bona i pels de Mataró la plaça verda els hi pot fer recuperar la tripleta màgica...com veieu una diada amb molts objectius , de ben segur diferents però per cadascuna de les colles els hi permetria "tocar el cel".

Diumenge 1 de novembre
A les 12.30h diada castellera de Tots Sants amb els Castellers de Vilafranca , els Capgrossos de Mataró , els Castellers de Lleida i els Al·lots de Llevant a la Plaça de la Vila




Per Tots Sants la gastronomia també hi juga un paper important , es temps de panellets ,castanyes ,moniatos ,etc ...malgrat que amb els canvis climàtics ara mateix no sembli així!!!
Esperem que sigui una diada sense "castanyes"...i es pugui celebrar-ho amb forces panellets i moscatell !!!