Dissabte 10 a Súria, castells amb els Salats i l'estrena de La Global de Salou


Mostra un mapa més gran

La Colla Castellera La Global de Salou s'estrenarà oficialment a Súria , a la jornada castellera en motiu de la 2a diada dels Salats de Súria. Això serà el proper dissabte 10 d'octubre a les 6 de la tarda, al poble vell de Súria

Dissabte dia 10 d'octubre
A les 18.00h a la Plaça del Poble Vell de Súria jornada castellera amb els Salats de
Súria , els Castellers d'Altafulla, i la nova Colla Castellera La Global de Salou.


En acabar l'actuació castellera,més o menys vols de les 8 del vespre hi haurà un cercavila (més aviat un CercaBars..ja,ja,ja) amb el Grup de Grallers "La Canya", i els grups de grallers de les colles Castelleres assistents a l'actuació. (amb parades "tècniques" al Bar la Parada, Bar Quintana, Bar l'Aixeta, Bar Lennon's i Bar la Lluïsa )

Arribada a la Nau de Ca l'Agut. Sopar (socis gratis, no socis 8€ i entra el concert). Si algú es vol apuntar que ho digui el més ràpid possible contactant als telèfons Angel: 619 063 652.
El menú serà pa amb tomàquet i embotit i amanides.

A les 12.00h de la nit,i també a la Nau de Ca l'Agut, concert amb els grups: REPOKER + TIO TIRITO + DJ. L'entrada és gratis pels socis, i 3€ pels no socis.

Per destacar una cosa de la diada , apart dels castells Salats evidentment !!! , podreu veure l'estrena oficial de la nova colla de La Global de Salou

la colla de Salou ja ha fet diverses exhibicions en diferents dates , però aquesta serà la primera actuació "oficial" a l'espera del bateig amb el seu públic local el 30 d'octubre en motiu de les festes per la segregació de Vilaseca.


Article de "el punt" sobre la creació de la colla a Salou el dijous 26 de març de 2009
Salou es posa la faixa

Presenten la primera colla castellera de la capital de la Costa Daurada, que espera alçar les primeres construccions coincidint amb els vint anys de la segregació del municipi.

D'una conversa casual a la plaça. Aquest seria el resum de la història vital darrere de la Global de Salou, la primera colla castellera que neix a la capital de la Costa Daurada i que ahir es va constituir formalment al Teatre Auditori de Salou (TAS). L'agrupació porta diversos mesos fent una crida per captar castellers per tal de poder bastir els primers troncs, i ara, amb una seixantena d'interessats, vol posar ja en marxa la dinàmica d'assajos i d'iniciació a la tècnica castellera. L'objectiu és debutar davant del públic local durant la propera festa major del 30 d'octubre, moment en què Salou celebrarà, de fet, els vint anys com a municipi independent des de la segregació de Vila-seca.

1 comentari:

salats ha dit...

Gràcies Carles, per fer ressó dels nostres actes, gràcies per mantenir la cultura popular sempre viva.