Fotos Diada Tripleta 2009 a Vic




Avui la colla carbassa ha actuat a casa ,al barri del Remei de Vic , enmig del mercat dels diumenges que fan al Passeig de la Generalitat. Si be sembla una mica "estrany" actuar en una cruïlla de carrers ,la veritat és que acostar els castells al públic i també fer servir els castells com a dinamitzadors i reclam pels mercats de carrer és una bona idea. La tradició castellera ens remet a aquesta estreta relació entre festa,mercat,fires i actuacions. Els mercats i fires segueixen les festes i la festa porta les tradicions com els castells... caldrà repetir-ho sovint !!!

La diada pels osonencs ha deixat un actuació "clàssica" d'aquesta temporada amb un 5d7 ,4d7 amb agulla i 3d7 per sota fets amb molta solvència i domini de les estructures de gamma alta de set ( cal fer el pas cap a les de vuit !!! hi són i la colla en te ganes!!!).Un pilar de 4 d'entrada i un de 5 a la cloenda han permès als osonencs signar una gran diada a casa seva.

Els castellers de Sabadell han portat a plaça el 5d7 , un 3d7 per sota treballat però ferm i han ensopegat dues vegades amb la torre de 7 ,que l'han desmuntat en dues ocasions ,si be la part negativa ha sigut el no poder coronar l'estructura cal veure la part positiva de no haver patit cap caiguda ,el tronc la sabut desmuntar amb molt ofici i a ronda de repetició han descarregat un tranquil 4d7. Dos pilars de 4 d'entrada i un vano de 5 de cloenda han deixat als Saballuts aquests regust amarg de la diada ,però que cal valorar positivament.

Pels Xics de Granollers , les tres rondes els hi han permès apuntar-se un 5d7 , un 4d7 amb agulla i un intent desmuntat de 4d7 net (clara prova de tronc de 4d8!!!) que han acabat coronat-lo amb pinya tancada i cap problema a la descarregada.Un pilar de 5 a la cloenda i dos de 4 per començar.

El proper dia 24 els Sagals d'Osona actuaran a Terrassa a la diada del Local dels Minyons de Terrassa , en una de les diades importants del calendari dels carbasses , a 15 dies de la seva diada de Centelles amb el 4d8 i el 2d7 com a objectius a assolir.