Fotos actuació Les Corts 2009



La diada castellera en motiu de la Festa Major de Les Corts 2009 ha començat de manera espectacular,amb un impecable 4d8 amb agulla descarregat pels castellers locals de Barcelona.
Els vermells han fet un 4d8 i una torre de set a les següents rondes ,per acabar amb un pilar de 7 tant sols carregat a la ronda de pilars...Tant sols,perquè la veritat es que estava per descarregar-lo ... aquest any tenen un pilar molt ferm,i la feina feta per l'equip pilaner es mereixia la recompensa a la feina feta. Caldrà esperar un altre plaça,però segur que ho faran...

La colla carbassa ha tingut una arrencada amb mal peu ,desmuntat un 5d7 que ja anava malament de mides des del principi...després de permetre als Capgrossos de Mataró avançar la seva ronda,els Sagals d'Osona han descarregat el 5d7 a la seva ronda de repetició. Les altres rondes han permès descarregar un 4d7 amb agulla treballat i una prova del que han de ser els terços,quarts i quints del 4d8..amb un 4d7 molt ferm. Han tancat amb un pilar de 5.

Els mataronins han fet una actuació molt bona amb 3 castells de 8 pisos, un 3d8 a la primera ronda,una torre de 8 amb folre ( amb un folre que no ha bellugat gens els peus,senyal que estaven ben lligats amb la soca!!! ) i un 4d8 al segon intent després de desmuntar-lo amb dossos col·locats. Un vano de 5 de cloenda pels Capgrossos que s'acosten a la diada de Plaça del Vi de Girona on esperem veure'ls arriscar més...

Així doncs una molt bona actuació, el 4d8 dels osonencs s'haurà de posposar fins al proper diumenge a Vic ,on actuaran amb la companyia dels Xics de Granollers i dels Castellers de Sabadell per la Tripleta 2009.S'acaba la temporada castellera i s'acosten les diades on caldrà anar a per totes...ara toca posar el resto!!!

Àlbum actuació Les Corts 2009 fotos de Lluís Garcia

Àlbum actuació Les Corts 2009 fotos de Jordi Gomis