Cap de setmana gastronòmic a Osona : Cervesa ,Botifarra i Bolets


Us proposem una ruta gastronòmica per la comarca abans d'anar cap a Les Corts , a Barcelona ,per compartir una diada castellera amb els Sagals d'Osona.Podem aprofitar una mica tots els dies d'aquest pont del Pilar.

Divendres 9 d'octubre
A La Torratxa de Vic , l'antic local dels castellers , tindrà lloc el divendres un tast de cervesa, això serà a partir de les 21.30 h.

Hi haurà també sopar al preu de 8€

El tast de cervesa artesana estarà guiat per la gent de la Companyia Cervesera del Montseny.
Una bona oportunitat per tastar els diferents tipus de cervesa que elabora aquesta companyia de la comarca i per "comentar" els processos d'el·laboració de cervesa artesanal.

La Torratxa torna obrir les seves portes i ho fa amb una cara nova, plena de color. Després d'una setmana fent reformes interiors i exteriors de l'edifici .


Dissabte 10 d'octubre
Festes del barri de LaCalla de Vic

Dissabte hi haurà la 1a cursa de cambrers, campionat de bitlles, botifarrada popular i un concert amb The Demencials, Vall Folkska i PD Cat al pati del casal Josep Guiteras.

Diumenge 11 d'octubre
12a. Festa del Bolet de Seva


La Festa del Bolet de Seva s’han incorporat nous alicients i activitats pels assistents.

A la fira hi ha una vintena de parades de productes autòctons i artesanals del poble, a les mateixes es dóna diferent informació d’activitats que es porten a terme al municipi, i es fa una degustació de bolets, on es reparteixen aproximadament unes 2.000 racions. També s’organitzen diferents activitats (exposicions, conferències, concurs de bolets, jocs infantils,...).

Podeu consultar més informació al tríptic : 12a

Festa del Bolet de Seva en pdf