Fotos Diada Local de Minyons 2009



El dissabte 24 la colla carbassa va actuar a la diada castellera de la Festa del local dels Minyons de Terrassa , juntament amb els Castellers de Sant Cugat del Vallès.
Pels carbasses una jornada amb una feina molt concreta , prepara l'important actuació del proper 8 de novembre a Centelles amb motiu de la Diada dels Sagals d'Osona. Per aquest objectiu van portar a plaça el 5d7 , un 3d7 per sota i un 4d7 pesat que ha de ser l'estructura bàsica del 4d8. Malgrat l'horari de la diada (força tard!!!) el nombre de camises van ser prou importants per assolir els objectius previstos. Queden 15 dies per la Diada i allà és on s'han de cremar els darrers cartutxos ... el 2d7 i el 4d8. Ara ja no hi ha més places , la temporada arriba a la cloenda i veurem si els osonencs poden mantenir el nivell del darrer any descarregat el 4d8,i augmentar-lo recuperant la torre de 7.
Pels malves,la colla local dels Minyons de Terrassa,ha sigut una jornada amb els ulls posats a la seva actuació de l'endemà a Girona(a la Plaça del VI,plaça talismà dels terrassencs. Un 3d9 , una torre de 8 amb folre i un 4d8 juntament amb el pilar de sis...una actuació que esperem veure amb un pis més en alguna de les construccions a Girona.
Pels de Sant Cugat les rondes han anat de la següent manera , un 3d7 per sota , un 4d7 amb agulla i un 4d7 descarregats, una actuació bona pels de la camisa verda...