Dissabte 24 d'octubre ,ruta carbassa amb els Sagals d'Osona


Mostra un mapa més gran



El proper dissabte 24 d'octubre la colla osonenca dels Sagals d'Osona farà una particular "ruta carbassa" , al matí tindrà lloc la inauguració de l'edifici El Nadal de Vic amb la participació dels castellers amb pilars (i alguna coseta més si la gent s'anima...) , després dinar al local i preparar-se per baixar a Terrassa a la diada del local dels Minyons de Terrassa a la vigília de la seva actuació a Plaça del Vi de Girona , on esperem veure la diada dels malves però amb un pis menys ( per anar prenent mides i ajustant el que calgui)...

Dissabte 24 d'octubre
A les 11.45 a l'edifici El Nadal de Vic inauguració de l'espai amb pilars dels Sagals d'Osona


Per dinar , al local dels castellers i per tots aquells que ens acompanyin a Terrassa hi ha la possibilitat de dinar apuntant-se al bar del local entre el dimarts o divendres al mòdic preu de 8€ els grans i 6€ els petits.

A les 19.00 actuació castellera dels Sagals d'Osona ,Castellers de Sant Cugat del Vallès i dels Minyons de Terrassa a la Plaça Vella (Local dels Minyons de Terrassa) de Terrassa.


Festa del local dels Minyons de Terrassa
La Colla malva aprofitarà aquesta data assenyalada per posar de llarg la relació de la Colla amb l’Associació de Residents Senegalesos de Terrassa, que com sabeu fa ben poc ha acollit al local.Hi ha haurà un seguit d'actes :

A les 14.00h. Dinar de germanor entre les dues associacions al pati del local. Tots els participants, tant Minyons com senegalesos, hauran de portar algun tipus de menjar preparat per degustar entre tots, recomanem que sigui menjar fred o amb poca manipul·lació.

A partir de les 16:30h al pati Contes africans i catalans. Activitat pels més menuts perquè es coneguin i coneguin històries de diferents cultures.

Ales 17:30h Lluita senegalesa . Exhibició d’aquest esport tradicional del Senegal. Un acte plè de ritme i percussió.

A les 18:30h Cercavila cap a l’actuació, comptarem amb músics senegalesos que acompanyaran fins a la Plaça Vella.

Pilar a favor de la Marató de Sang, que enguany organitza el Centre Social. De camí a l’actuació ens sumarem a aquesta jornada solidària, a les portes del Social al C/Font Vella.

A les 19.00h descobriment de la nova placa que recorda el primer Tres de Deu descarregat de la història. A la cantonada de l’estanc del C/Major. Obra de l’artista Nuri Soley, inclòs dins dels actes del 30è aniversari.

A les 19:30h actuació de Festa del Local, a la Pl. Vella, amb la colla dels Castellers de Sant Cugat i els Sagals d’Osona.

Després de l'actuació Festa al local amb DJ Bubbalastik & Bertone a partir de les 23h i fins les 02:00h.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carles, sóc el Miquel Nieto dels Castellers de Terrassa. Com que ets un gran aficionat al tema cultural-culinari, voldria que aprofitessis la visita a Terrassa, per fer un tast a un d'aquells llocs on es barreja la cuina tradicional de l'avia de la Laura, amb l'ambientillo i el bon rotllo del Cesc.
Café Teatre
C/de baix, 31 tlf.937 802 238
pd. a tocar de la Plaça Vella.

Carles Guillamón ha dit...

Meritíssimes gràcies !!!
Farem el que podrem i mirarem de fer un tast al Cafè Teatre

esperem poder venir ,si el refredat no s'acaba convertint en quelcom més serio...aquests dies estem fatal!!!