Vídeos i fotos Catifa Floral dels Sagals d'Osona per Corpus a VicAl mateix temps que la colla castellera dels Sagals d'Osona actuava a Vilafranca,l'entitat també participava a Vic en la festivitat de Corpus .Ja fa dos anys que s'intenta la recuperació de les catifes florals per aquesta data.
A més dels actes religiosos,durat l'esdeveniment també varen tenir lloc representacions de la cultura popular i tradicional com són els gegants,el Ball de l'Àliga i el Bou...a més de l'acompanyament musical dels grallers.
Els Sagals d'Osona han estat presents a la festa de les Catifes Florals d'Arbúcies durant 3 temporades,i a molts llocs del país per Corpus podem actes religiosos amb presència de castells o altres mostres populars.
Participar amb una catifa és una bona manera d'estar presents als actes populars que es celebren a la ciutat...i de colaborar amb altres entitats com Creu Roja,Donants de Sang,etc. De ben segur que no és ven bé el nostre "àmbit", però tot suma...


Construcció de la Catifa amb la silueta de la torre de 7Processó de Corpus i actes de Cultura Popular i Tradicional (Gegants,Ball de l'Àliga i Bestiari)

1 comentari:

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]educational software design, [url=http://firgonbares.net/]we sell software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] to buy student software buy software programs
discount software for you review [url=http://firgonbares.net/]buy cheap software discount[/url] kaspersky activation code
[url=http://firgonbares.net/]kaspersky virus software[/url] free budget software canada
[url=http://firgonbares.net/]office software discounts[/url] buy pc software in
how to sell software online [url=http://firgonbares.net/]order generation software[/b]