Aniversari al Vendrell,uns "nens" amb 83 anys


Mostra un mapa més gran

A la vila d'El Vendrell aquest cap de setmana celebraran un aniversari molt important,el 83è. aniversari de la colla castellera local dels Nens del Vendrell .
Aquest proper diumenge 7 de Juny, a les 13:00 i a la plaça Vella, els Nens del Vendrell celebren la diada del seu 83è aniversari. Una diada que es va instaurar en motiu del 75è aniversari i que s'ha mantingut com una fita important dins el calendari dels Nens i en la que sempre es convida colles destacades dins el món casteller.

Enguany, acompanyant als Nens, també actuaran la Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. Per aquesta diada, l'equip tècnic dels vendrellencs volen poder dur a plaça els primers castells de set i mig de la temporada.
Les activitats de cara al 83è aniversari no es limiten però a l'actuació de diumenge.

El proper divendres 5, es celebrarà un assaig obert i públic a la plaça Vella, a les 22:00 del vespre. A continuació, en acabar l'assaig (12:00) tindrà lloc un concert de rock amb els grups "Kill me Later", "Shout of hell" i "Dr. Lecter" a la mateixa plaça Vella.

Diumenge 7 de juny
A les 13.00 a la Plaça Vella diada castellera pel 83è aniversari dels Nens del Vendrell amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona


La colla del Vendrell dur a terme en el seu local diverses activitats de caràcter gastronòmic si a l'octubre passat va tenir lloc la CERVESART ,enguany faran un esdeveniment relacionat amb la cuina de tapes,segons poden veure a la seva web:

"Cada dimecres, a dos quarts de set de la tarda, al bar del Nens, diversos cuiners de renom, alguns dels quals tenen estrelles Michelin elaboraran, davant del públic, diverses tapes que després passaran a formar part de la carta dels Nens.

Cal recordar que la Fundació Santa Teresa gestiona el Bar dels Nens, fruit d’un conveni signat fa un any, que té una vessant social fonamental, perquè estableix que els alumnes que surten de l’escola de turisme gestionada per la fundació, que són joves que poden tenir alguna dificultat per accedir al món laboral, facin pràctiques remunerades en aquest establiment.

El calendari de “Tapes amb Estrella” al Bar dels Nens és el següent:

el dia 3 de juny, Carles Abellan, del restaurant Comerç 24,

Carles Gaig del restaurant Gaig, el dia 10 de juny.

Nando Jubany de Can Jubany el dia 17 de juny,

Mey Hofmann serà el dia 1 de juliol.

Àngel Pascual de Can Lluçanès vindrà el dia 8 de juliol

Pere Monje de Via Veneto, el dia 15 de juliol.

Tot plegat sota la coordinació de Xavier mestres, ex propietari dels restaurant Avi Pau de Cunit.

Cal recordar que a l’octubre les dues entitats van posar en marxa la primera activitat al local. Batejada com a Cervesart, una mostra de cerveses artesanes. Cerveses que, com passarà amb les tapes, ja han passat a formar part de la carta del Bar dels Nens."