Fúries d'Ausa amb la flama del CanigóCom ja sabeu, el 23 de juny tenen lloc arreu del país els focs de Sant Joan per celebrar el solstici d’estiu, la nit més curta de l’any. Una festa popular arrelada als Països Catalans que, des de sempre, ha esdevingut una eina bàsica de cohesió social i construcció nacional. L'arribada de la flama del Canigó, amb la qual s'encenen les fogueres de Sant Joan, marca l'inici de la revetlla als pobles i ciutats del país.

El repartiment i la rebuda de la flama, en el seu recorregut des del cim del Canigó, mobilitza milers de persones arreu dels Països Catalans gràcies al treball desinteressat de col·lectius i entitats de tots els territoris. Òmnium impulsa i coordina aquesta iniciativa, i és per això que us animem a participar en la rebuda de la flama al vostre poble o ciutat.
La colla de diables de l'Associació Cultural Sagals d'Osona,les Fúries d'Ausa, participen de la festa a Vic acompanyats de l'escamot de Diables de Calldetenes que enguany ha celebrat el seu desè aniversari.

Vic
Revetlla de Sant Joan
Arribada de la Flama del Canigó i foguera.
Ball amb l'orquestra Confetti. Coca i begudes.
Habitatges Montseny, a les 22.00 h.
Arribada de la Flama del Canigó i foguera.
Plaça Major, a les 22.30h
Correfoc amb les Fúries d'Ausa i l'Escamot de Diables de Calldetenes


Àlbum de fotos Correfoc Festa Major de Vic 2008