Ara li toca als Minyons...Festa Major de Terrassa 2009


Mostra un mapa més gran
Terrassa , la co-capital dels Vallès Occidental ,estarà de Festa Major els propers dies del 3 al 8 de juliol de 2009.
La ciutat terrassenca té dues colles castelleres,els Castellers de Terrassa i els Minyons de Terrassa. Per Festa major actuen les dues colles al Raval de Montserrat(davant de l'ajuntament) juntament amb una colla convidada,enguany la colla Jove Xiquets de Valls .
Esperem que Minyons apresti una mica el gas,i faci els seus primers castells de nou,per anar marcant d'aprop a les colles del G-4.

Diumenge 5 de juliol

A les 12,30 al Raval de Montserrat diada castellera de Festa Major amb els Castellers de Terrassa,Minyons de Terrassa i Colla Jove dels Xiquets de Vall
El programa d'actes de la Festa Major és molt extens,millor que consulteu a la web per destriar allò que més us agradi : Programa Festa Major Terrassa 2009

Per destacar alguna cosa en concret,

Dissabte, 4 de juliol
Concurs de cassoles d’arròs de Festa Major
A 2/4 d’11 del matí a la plaça Vapor Ventalló
Inscripcions: gratuïtes, al Gremi d’Hostaleria de Terrassa (c/ Ample, 76; telèfon: 93 780 13 59) o a la Casa Soler i Palet (c/ de la Font Vella, 28). L’organització proporcionarà la recepta en el moment de la inscripció i els ingredients a tots els participants el dia del concurs.
Després de l’elaboració de les cassoles i la deliberació del jurat, l’Escola d’Hostaleria Torre Mossèn Homs farà un taller de cuina i degustació d’arrossos per als assistents.

Dilluns 6 de juliol
A 3/4 de 7 de la tarda al pati de la Casa Alegre de Sagrera (entrada pel carrer Cardaire)
1r tast de vins popular de Festa Major de Terrassa
Iniciació al tast de vins
Amb degustació de vins de Catalunya de diferents varietats i procedències presentats per D.O Las Arenas
Preu: 3 € per persona
Places Limitades. Solament hi poden participar majors de 18 anys
Venda de tiquets: Restaurant la Terrassa del Museu (Rambla d’Ègara, 270), Casa Evaristo (Raval de Montserrat 46) i Bar Restaurant Parada (carretera d’Olesa 244-246)
Ho organitza: D.O. Las Arenas

Dilluns 6 de juliol
3r concurs del cuiner de l’any
A 2/4 de 6 de la tarda a la plaça del Vapor Ventalló
Els millors cuiners de Terrassa elaboraran les seves receptes de cara al públic, en un temps màxim de 20 minuts per plat. Hi haurà dos jurats, un de caràcter tècnic i un gustatiu, presidits per Carles Tejedor xef executiu del restaurant Via Veneto. I també un mercat de degustació i exposició de productes culinaris

Visita guiada a la Casa Jacint Bosch (seu dels Minyons de Terrassa)
Un guia explicarà la història d’aquesta casa, exemple de residència burgesa transformada pels innombrables usos al llarg dels anys. Finalitzada la visita, un responsable de Minyons explicarà els secrets dels millors castells i els introduirà en aquest emocionant món.
Lloc: Casa Jacint Bosch, carrer del Teatre, 4-6 a les 12 del migdia.
Ho organitzen: Minyons de Terrassa i Ajuntament de Terrassa


3d8 amb agulla descarregat pels Minyons de Terrassa a Girona


3d9 amb agulla carregat pels Minyons de Terrassa a la seva Diada

Cap comentari: