Per Corpus a Cornellà...primer contacte Minyons-Vilafranca


Mostra un mapa més gran

La vila de Cornellà del Llobregat celebra la seva Festa Major,el Corpus,del 11 al 14 de juny de 2009.

El Corpus destaca per la participació de les entitats i les associacions en la seva organització, un fet que la converteix en una festa diversa, participativa, oberta i de convivència.

A tots els barris s’instal·lan escenaris, arriba la música de les orquestres i les activitats per a tota la família per facilitar la participació dels veïns en una festa que programa des de les activitats més tradicionals, com les trobades castelleres, fins a la Festa de l’Escuma, que es recupera després de les restriccions d’aigua de l’any passat.

Per veure tot el programa sencer,aquí teniu l'enllaç:

El Corpus,Festa Major de Cornellà 2009

Dins dels actes destacats de la Festa Major tenim la primera "trobada " a plaça de les colles dels verds i els malves,es a dir,dels Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa.

Dissabte 13 de juny

A les 10.00 Degustació de productes del Mercat Centre de Cornellà

A les 18.30 POPULARI 2009. CERCAVILA I EXHIBICIÓ DE CULTURA POPULAR I TRADICIONAL
Recorregut: Mossèn Jacint Verdaguer cruïlla amb Menéndez Pelayo, plaça de Lluís Companys, Rubió i Ors, rambla d’Anselm Clavé i final davant el Castell.
Hi participen: Dracs de la colla de foc Cua de Drac i Geganters de Cornellà (Foment de Cultura Popular de Cornellà), Drac l’Enforcat de l’Agrupació Sardanista de
Cornellà, Trabucaires de Cornellà, Gegantons i Capgrossos de l’Escola de Plàstica Colors, Colla de tabals Tam Tam Llops de l’Esplai Mowgli, Xaranga Sarau,Grup de gaiters de l’AC Rosalía de Castro, Drac Cornut dels Diables de Cornellà, Castellers de Cornellà i altres grups convidats de balls i de manifestacions diverses de cultura popular.

Diumenge 14 de juny
A les 12.00 actuació del Corpus A LA PLAÇA DE L'ESTACIÓ amb els Castellers de Vilafranca ,els Minyons de Terrassa i els Castellers de Cornellà.

En acabar dinar al Patronat.

A les 12.00h 2on CONCURS POPULAR D’ARROSSOS “CIUTAT DE CORNELLÀ”
Inscripcions: Fins el 10 de juny als restaurants organitzadors
Lloc: plaça de Rosa Sensat
Organitza: Restaurant Menjart, Lubbock, Restaurant Plats, Guzman, Pujol, Antic Celler, Restaurant El Diván de los Sentidos, La Vinateria, Rest. Pizza-Bar Alquimius


4d7 amb agulla dels Castellers de Cornellà