Dissabte 20 de juny ...Sopar d'estiu Sagals d'Osona 2009

No sols de places viu el casteller!!!


Un moment lúdic enmig de la feina...El Sopar d'Estiu dels Sagals d'Osona
Aquest cap de setmana la colla carbassa no actua a cap plaça del país,però això no vol dir que no tingui altres esdeveniments importants.
La vida social de l'entitat és força intensa,permet relacionar-nos entre nosaltres de manera més distesa... a plaça estem per la feina,ara podem "relaxar-nos" més i compartir uns instants de festa.
El sopar d'Estiu es fa des dels primers anys de la colla,servia per "tancar" el primer tram de la temporada abans de començar el període de vacances just abans de la festa de Sant Joan,però ara ja fa unes quantes temporades que em allargat la temporada amb la Diada de Festa Major de Vic,la primera setmana de juliol coincidint amb Sant Miquel el dia 5. Ara doncs,aquest acte social de l'entitat permet "aturar" una mica el ritme de feina que ens portarà a la diada i "desconnectar" de les places i la competició castellera,compartint sopar i festa entre tots els membres de la colla.

Per veure les imatges del darrer sopar d'estiu de la colla aquí teniu l'enllaç a la pàgina oficial dels Sagals d'Osona:


Enguany el sopar i la festa de després tenen un fil conductor...estaran ambientats en la música i les "modes" dels anys 70,80 i dels 90 (qui no recorda El Ultimo de la Fila,Loquillo,Alaska i Dinarama...els heavys,els punks,els mods,la new age,el funky,etc...gràcies a Deu ja ho hem passat però podrem riure molt tornant a recordar-ho....).

CLIQUEU AL CARTELL PER VEURE PREUS , CONTACTES I FER RESERVES !!!!

Gran Festa dels anys 70 , 80 i 90ssssss !!!!!
Personalment els 70 no els vaig viure massa...tenia 10 anyets,era petit (sembla mentida però és veritat!!!) i la música no em deia res...però els 80 si que son la meva referència,programes com "La Bola de Cristal" ens van descobrir grups i estils de música en HORARI INFALTIL,que ara poder ens sorprenen...la televisió pública de llavors tenia més qualitat...
Grups com radio Futura,Ilegales (que van actuar al Club Patí de Vic),Los Toreros Muertos (també al Pati de Vic),Kortatu (a Roda de Ter), La Polla Records (a Taradell), Tijuana in Blue (a Taradell), Barricada ,Rosendo, i molts d'altres són els meus 80...abans del Rock català dels 90...
Aquí us deixo uns vídeos dels "fabulosos años 80"...collons com ha passat el temps!!! ja,ja,ja

Toreros Muertos a La Bola de Cristal


Radio Futura Escuela de Calor


Siniestro Total : Bailaré sobre tu tumba


La Vulpes : Me gusta ser una zorra (aquest vídeo va provocar el tancament del programa "La caja de ritmos" de TVE...principis dels 80)


Però també hi havien coses en català...
Duble Buble : Clava't


Companyia Elèctrica Dharma : Catalonia is not patagonia . Aquest concert del 1986 fet al Palau d'Esports de Barcelona va ser "MEMORABLE" , si voleu riure una estona proveu de "trobar-me" a les imatges...surto al vídeo sense barba (fa temps...) però a primera fila...ja,ja,ja