Fotos Diada Camp d'en Grassot a Gràcia 2009



Darreres proves abans de Festa Major de Vic
Aquest diumenge 28 de juny la colla castellera dels Sagals d'Osona hem actuat a la Vila de Gràcia de Barcelona,dins dels actes de la Festa Major del Camp d'en Grassot -un dels barris del districte de Gràcia- , aquesta ha sigut la darrera actuació abans de l'important cita del proper dissabte a Vic per la diada de la Festa Major de la capital osonenca.

L'actuació al cap-i-casal ha permès posar en solfa els castells que podríem veure a la Plaça Major el dissabte a la tarda,les tres rondes han deixat un balanç d'un 4d7 amb agulla ,un altre 3d7 per sota fet amb la solvència dels de la camisa carbassa i una més que prometedora prova de 4d7 amb perspectives de posar-hi un pís més a Vic.Les darreres temporades els de la camisa carbassa han portat a plaça el 4d8 per festa major.

També ha permès provar una nova alineació "lleugera" de pilar de 5,que permetria treballar-la de cara a alçar-ho un pis més...amb esforç,constància i treball...però acostant a la colla a l'espadat de sis.
Els Sagals d'Osona han actuat juntament amb la colla castellera dels Xics de Granollers i els anfitrions de la colla Castellera de la Vila de Gràcia.
Per les altres colles les rondes han anat així:

Castellers de la Vila de Gràcia : 3d7 , 4d7 , 2d6 i pilar de 5 de cloenda

Xics de Granollers : 4d7 amb agulla ,5d7 i 4d7 i pilar de 5 de cloenda


Sagals d'Osona : 4d7 amb agulla ,3d7 per sota ,4d7 i pilar de 5 de cloenda

Àlbum de fotos Diada Camp d'en Grassot a Gràcia 2009


Comença ara doncs el compte enrera pels osonencs,una setmana amb assajos especials el dimarts,dijous i divendres al seu local de La Central a partir de les 21.00 del vespre,per acabar d'afinar els objectius de la tècnica de cara a dissabte a la tarda a Vic.

Enguany la diada castellera serà el dissabte a la tarda a les 17.30 amb la participació dels Castellers de Sants (la temporada passada van assolir la categoria de colla de 9) i dels Margeners de Guissona (una colla molt jove però que ha assolit un nivell tècnic molt interessant amb castells de la gamma alta de set).

Però els castells no seran l'única participació dels Sagals a Festa Major, l'Associació Cultural Sagals d'Osona serà present amb els diferents aspectes de cultura popular que realitza l'entitat : Pilar caminat el dissabte al matí a Plaça, diada castellera a la tarda ,Ball de Cercolets al cercavila, Ball de la Mulassa , Grallers dels Sagals d'Osona i el Correfoc de les Fúries d'Ausa a la nit a partir de les 22.30...Així doncs,l'Associació Cultural Sagals d'Osona esdevé una de les entitats més participatives de la Festa Major,en especial el diumenge amb la Baixada del Sant i pilars després d'ofici.

A més de realitzar una campanya per "recuperar" aquells castellers que per Festa Major treuen la camisa de l'armari i retornen a les pinyes i a la plaça,una bona diada per tornar a viure els castells de primera ma.
Bona Festa Major !!!
Us esperem a plaça!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Problemes d'enorme aquí. Estic molt satisfet amb companys del seu article. Moltes gràcies i cap endavant per tocar. Serà tan amable de enviar-me un correu?