Marrecs de Salt : castells "exactes" i a la fresca



Ja tenim l'estiu al damunt,amb la calor això d'arrambar-se tant als uns als altres la veritat és que no ve gaire de gust...i menys amb la roba posada!
La idea que un te de "compartir fluids corporals" no és la de la suor precisament...
I d'això s'en ressenten les colles castelleres,estem a l'època de les diades més fortes i cal doncs trobar maneres d'assajar a la fresca,tant pels castellers de "pedra picada" que van a assaig plogui o faci un sol que esquerdi els caps...però sobretot per mirar d'enganxar algun "passa-volant" ,el públic és a les terrasses,portem doncs els castells a les terrasses...sàvia decisió!!!
Marrecs de Salt ha engegat aquesta campanya d'assajos a la fresca,concretament a la Plaça Constitució de Girona durant els tres primers divendres de juliol,fins la seva diada de Festa Major de Salt .

Però abans de la data important,els gironins aniran a diverses places i esdeveniments,el primer el tenen el dia 1 de juliol.

Dimecres 1 de juliol
21.00 hores a la Plaça Sant Domènec de Girona
Actuació dels Marrecs de Salt

dins de les XIV Jornades per l'Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques



Pels castellers hi haurà sopar després de l'actuació,i no cal dir que estareu en el millor lloc per discutir si el 3d8 per sota ha de ser més valuós que el 3d9 o el 9d8...però vigileu de no prendre mal,que els "d'exactes" tenen fama d'estar "més cap allà que cap aquí".
Aquest congrés omplirà de matemàtics Girona durant els primers quatre dies de juliol. L'Auditori-Palau de Congressos acollirà les jornades que reuniran prop d'un miler de professors d'aquesta matèria, des de l'escola a la Universitat. Es tracta d'un esdeveniment de caire Internacional bianual que els darrers anys s'ha fet a Granada i Albacete i que en aquesta catorzena edició ha apostat per Girona.
Una bona oportunitat per ensenyar la cultura popular i tradicional del nostre país.

1 comentari:

Lily Allen ha dit...

I'm personally a big fan of Farcint la faixa blog. Thanks for sharing this post.
clipping path