Fotos Diada 13è. Aniversari Capgrossos de Mataró

Mataró ha acollit una de les actuacions castelleres més importants del cap de setmana, amb els Marrecs de Salt,els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa

La diada ha començat amb els tradicionals pilars de 4 caminats, per part de les tres colles participants.

En la primera ronda, el Capgrossos de Mataró han descarregat amb facilitat i seguretat un 3d8, els Marrecs per la seva banda, han descarregat un 5d7, un castell ja consolidat per la colla gironina. Per últim els Minyons de Terrassa han descarregat un 4d8.

En la segona ronda, la colla local ha descarregat el primer 4d8 amb agulla de la temporada, un castell molt celebrat pels blau nit. Després els gironins han descarregat un 4d7 amb agulla i finalment els de Terrassa han descarregat un 3d8.

En la ronda final, en una jornada d’eufòria i participació del públic, els de Mataró han descarregat una torre de 7. Marrecs fa la feina amb un 4d7 on han pogut fer proves de tronc i estrenar uns nous dosos. Minyons han descarregat un 5d7.

La diada ha finalitzat amb un pilar de 6 dels Capgrossos de Mataró, un pilar de 5 dels Marrecs i els Minyons de Terrassa han carregat un pilar de 6.

Els de Mataró han posat el punt i final a la diada amb 13 pilars de 4, per commemorar els 13 anys de vida de la colla.

Marrecs de Salt: p4c, 5d7, 4d7a, 4d7 i p5

Capgrossos de Mataró :p4c, 3d8, 4d8a, t7 i p6

Minyons de Terrassa: p4c, 4d8, 3d8, 5d7 i p6 carregat

font : Crònica dels Marrecs de Salt

1 comentari:

DooMMasteR ha dit...

Va ser una diada molt entretinguda.

Molt bones fotos, com de costum.
Felicitats! :-)