Vídeos diada castellera Fira de l'Embotit de Bescanó

Els Marrecs de Salt i els Castellers de Figueres van participar en la diada castellera de la 14a.Fira de l'Embotit de Bescanó el diumenge 29 de març a la tarda. Amb un cel que amenaçava pluja tota l'estona,les rondes es van poder fer totes completes a diferència de l'any passat.
Pels Marrecs de Salt era la primera diada de la temporada.Els castells dels saltencs van ser un 3d7,un 4d7 i un 5d6 tots descarregats i per tancar un vano de 5 a la ronda de pilars.
Els Castellers de Figueres ja portaven alguna sortida menor feta (pilars d'ofrena,etc) i el seu nivell a diferència de l'any anterior és va comprovar molta millora.Els empordanesos van descarregar un 4d6 amb agulla,un 4d7 i un 5d6 amb solvència.A la ronda de pilars varen fer un pilar de quatre,i després uns pilars per que tota la canalla pugues pujar.
Una diada sense complicacions,excepte pel nou Cap de Colla de Marrecs que va "patir" les felicitacions de la seva colla...Ara els Marrecs no tornaran a plaça fins el 26 d'abril per la diada del seu aniversari amb els Castellers de Sabadell i els Castellers de Cornellà.

Actuació Marrecs de Salt: 3d7,4d7 i 5d6 descarregatsActuació Castellers de Figueres: 4d6a,4d7 i 5d6 descarregatsRonda de pilars de les dues colles. Celebració Cap de Colla dels Marrecs i Grallers de les dos colles.