Fotos actuació a l'EUROCC 2009 a Vic


Fotos : Xevi Mas
El dissabte 11 d'abril,en mig de la Setmana Santa,la colla carbassa va actuar dins dels actes complementaris de la trobada EUROCC 2009 d'autocaravanes feta a Vic.
La pluja de la nit anterior va deixar la zona bastant malmesa,els concentrats en les seves autocaravanes (vinguts d'arreu d'Europa i amb la mitjana d'edat força alta...quasi un aplec internacional de jubilats!) van poder veure una mostra de la cultura popular i tradicional del nostre país.
Els Sagals van fer les tres rondes d'una diada castellera habitual més els pilars,un pilar de 4 d'entrada i dos pilars de 4 (un aixecat per sota) de cloenda. Es van descarregar un 4d6 amb agulla,una torre de 6 i un tres de sis aixecat per sota.El 3d6 per sota,i tots els aixecats per sota,són el castell del "guiri"...els espectadors de plaça queden astorats quan veuen alça castells sencers començant per dalt,enacra que puguis fer castells més alts els aixecats per sota s'emporten sempre una de les "ovacions" més espectaculars.
Per ser una actuació "estranya",feta en un dia complicat i amb la climatologia en contra deu ni do el nombre de camises taronges que es van poder reunir...bona senyal de l'ambient de la colla!!!