Fotos actuació 14è aniversari Moixiganguers d' Igualada 2009La colla carbassa va actuar el diumenge 26 d'abril a Igualada a la diada del 14è Aniversari dels Moixiganguers, juntament amb la colla dels Castellers de Sant Cugat. Les coses no van sortir tal com s'esperava,hi ha dies de tot...això passa als castells,a la feina,a tot arreu.La manca d'efectius i baixes inesperades de darrera hora van fer que s'haguessin d'improvisar canvis per fer les estructures,pels osonencs va ser una jornada amb tant sols 3 castells carregats i descarregats (el 3d7 ,el 3d7 amb agulla i el pilar de 5 de cloenda) amb intents desmuntats de 4d7 amb agulla i de 4d7 (amb dificultats al pom de dalt per les mides de la mainada...). Aquesta diada no serà de les memorables però segur que la gent s'acaba enrecordant,com la de Calldetenes el 2008 o la de Tarragona el 2007...). Els castells són així.
La colla local varen fer 4 de 7 amb l'agulla, 5 de 7, 3 de 7 amb un vano de 5 per tancar,els de Sant Cugat per la seva part varen fer 3 de 7, 4 de 6, 2 de 6, 2 pilars de 4 simultanis.

L'actuació es va fer dins d'un pavelló degut a la pluja,la jornada va tenir diverses actuacions suspeses per aquest motiu...un dia que no va acompanyar masa,a d'altres places ja sortirà el sol...un pis més!!!