Fotos CARXOFADA VERMELLA 2009 dels Xicots de Vilafranca


Finalment el temps ennuvolat va respectar la ja tradicional Carxofada que cada any organitza aquesta colla castellera i, fins i tot, a l’hora del cafè, va arribar a lluir el sol. El passat diumenge 29 de març, al voltant de les cent-trenta persones, entre els quals hi havia una quarantena de nens i nenes, es reunien a les instal•lacions del Casal 2000, a la muntanya de Sant Jaume, per gaudir d’un dia d’esbarjo i convivència. Enguany ha estat una de les edicions més exitosa, en la qual es van cuinar uns 30 kg de carxofes, 30 kg de carn de xai i 125 botifarres, entre d’altres menges. L’acte va comptar amb la col•laboració de diverses empreses de la vila i de la comarca.
Amb aquest acte de germanor, els Xicots es disposen a iniciar ja les actuacions castelleres d’aquesta temporada aquest proper cap de setmana, amb dues actuacions prou atractives.
Així, el dissabte 4 d'abril a les sis de la tarda actuaran a la plaça de la Paeria de Lleida en motiu de la diada del 14è. aniversari dels Castellers de Lleida, juntament amb els Castellers de Barcelona.
El diumenge 5 d'abril al migdia, es desplaçaran a la històrica plaça Vella del Vendrell, on actuaran a la primera diada de la temporada dels Nens del Vendrell conjuntament amb els Xics de Granollers.


Agrair la col·laboració del Sr. Manel Trias president dels Xicots de Vilafranca per fer-nos arribar les fotos i els comentaris de l'activitat dels Xicots i per afegir-nos a l'index del seu bloc http://projectenou.blogspot.com.

1 comentari:

Sr. Xicot ha dit...

Ei, que no cal que m'agraeixis res. Però a veure si afegeixes el bloc del Projecte Nou (Xicots de Vilafranca) al llistat de blocs castellers que tens per aquí...