Fotos 3a Trobada de Cultura Popular de Vic 2009Les diferents parts del cercavila del dissabte passat a Vic tenen un punt en comú,la gran possibilitat de treure imatges interessants en tots els esdeveniments de cultura popular. El fet de portar al carrer aquestes variants de la nostra tradició -el seu habitual,tot s'ha de dir- permet que el ventall d'instants que els fotògrafs puguin triar sigui complex.
Hi ha llocs de la ciutat de Vic que son escenaris fantàstics per fer fotos,el casc antic i els voltants de la Catedral en son uns d'aquests.
Us he penjat dos àlbums,unes son fotos meves...fins a on vaig poder fer abans de "tancar les oques" i l'altre fet per en Xevi Mas i la Lurdes López...
El cercavila era força llarg i quan un s'atura a fer una cosa de vegades s'en perd d'altres...quants més ulls veuen una cosa millor...
Deixant de banda els Gegants,que alguns degut al seu valor no es podien mullar gens...els únics que van aguantar sota la pluja van ser els de les bitlles catalanes,jugant sota la pluja amb paraigües i capelines...uns fenòmens!!!