14a. Fira per la Terra : Castells grisos per un món de colors


Mostra un mapa més gran
Una de les altres combinacions possibles per aquest cap de setmana del 18 i 19 d'abril en el món de la "enogastronomia-castellera" serà a Barcelona,aquest cap de setmana el cap-i-casal ofereix moltes possibilitats.
14a. FIRA PER LA TERRA
Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys
18 i 19 d'abril de 2009


Al parc de la Ciutadella tindrà lloc la catorzena edició de la Fira per la Terra 2009.
La Fira per la Terra és una trobada d'entitats de tota mena per cridar l'atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials.

La Fira per la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la revenda de productes de consum. En canvi la Fira per la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura.
El programa sencer de la fira el podeu consultar a l'enllaç:


Un dels actes interessants serà el diumenge de les 17.00 a 19.00 de la tarda, a l'IES Verdaguer Sala 2,on el col·lectiu SOM EL QUE SEMBREM farà una xerrada sobre l'estat actual de l'ILP (iniciativa legislativa popular) per la prohibició a Catalunya dels cultius transgènics.
En el marc d’una edició dedicada a la lluita contra l’escalfament del planeta, l'entitat Slow Food col·labora a la Fira per la terra amb un mercat on hi haurà productors artesans, ecològics i de qualitat, escollits amb els criteris de producte “bo, net i just”, que caracteritzen la filosofia Slow Food. Al mercat també hi haurà una representació dels productes de l’Arca del Gust d’Slow Food de Catalunya i de la resta d’Espanya.


El diumenge 19 d'abril als Jardins de les Infantes a les 12.00
Actuació castellera amb els Castellers de Sants i Nyerros de la Plana

Els Jardins de les Infantes estan a la cruïlla entre C/Marquès de Sentmenat i C/ del Vallespir .
Podem combinar la Fira amb la jornada castellera d'aquestes dues colles de camisa gris .
Pels borinots,la colla de Sants,no és la primera actuació de la temporada ja que en porten unes quantes...en canvi pels manlleuencs serà la primera diada completa de l'any,el dia abans hauran estat a Vic fent pilars per la 3a.Trobada de Cultura Popular...si la pluja ho permet...


Actuació dels Nyerros per la Festa major de Roda del 2008
Nyerros de la Plana : pilar de 4 d'entrada,4d6 ,3d6 intent

Nyerros de la Plana : 3d6 descarregat,2d6 i pilar de cloenda

Cap comentari: