II Cuina de L'Escurat a Llagostera


Mostra un mapa més gran

Des del proper dilluns, 12 de gener, i fins al dissabte 28 de febrer, tindrà lloc a Llagostera la segona edició de la Jornada gastronòmica de la Cuina de l'Escurat, una iniciativa de l'Associació de Restaurants de Llagostera i de l'Ajuntament que té per objectiu promoure la gastronomia del poble i amb ella els plats més tradicionals de la zona.
El perol, els peus, el trinxat, el sang i fetge, el suquet d'escrita, els menuts, les sardines, els platillos, el confit, l'arengada, el mató, l'escudella, la coca de greixons, els carquinyolis, les xuques de vi... seran alguns dels protagonistes durant un mes i mig als establiments de restauració de Llagostera.
Participen en aquesta campanya el restaurant Mas Roure, Ca la Maria, Ca l'Artau, Penedes, El Carril i Can Cassoles.
Dijous 15 de gener, es farà la presentació oficial del menú de l'escurat amb un acte-degustació de plats a les vuit de vespre al Casino Llagosterenc. (Plaça Catalunya 6 ,17240 Llagostera )

La de la Cuina de l'Escurat és una de les tres jornades gastronòmiques que anualment se celebren al municipi. Les altres dues són la de la Festa Major, que aquest any serà entre el 29 de maig i el 2 de juny, i la del Bolet, que es va celebrar recentment i que aquest 2009 tindrà lloc entre els dies 12 d'octubre i 12 de novembre.