Fira de la Candelera a Molins de Rei...amb els Matossers


Mostra un mapa més gran

Fira de la Candelera 2009 de Molins de Rei
El proper 24 i 25 de gener se celebrarà la Fira d’Entitats a la plaça de la Llibertat. A les 10 h del matí s’obrirà el recinte i a les 10.30 h s’inaugurarà oficialment.
És en aquesta mostra on podem trobar als castellers de la vila,la colla castellera dels Matossers de Molins de Rei.
La Fira és l’esdeveniment anual més gran de Molins de Rei,
Una altra novetat molt important és la Fira d’Entitats. Durant dos dies tindrem oportunitat de gaudir d’un ampli ventall d’activitats que duen a terme les entitats de Molins de Rei,una gran oportunitat per conèixer el teixit associatiu i per gaudir de les moltes activitats que s’hi desenvoluparan.

El programa sencer el trobareu a l'enllaç:
Fira de la Candelera 2009
Així doncs aprofitant que anem a fer un vol per la fira podrem veure com els els hi va. L'oferta gastronòmica de la Fira també es interessant:

Dilluns 26, de 18 a 20 h

Tast d’olis a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal (c. de Rafael Casanova, 30). Places limitades.
Preu de la inscripció: 10 €. Inscripcions al Forn del Pont (Mercat Municipal, c. de Rafael Casanova, 30) i a la Traska Truska (pg. del Terraplè, 82).
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Hi col·laboren: Forn del Pont, Fundació Agrària de Molins de Rei i Traska Truska

Dimarts 27, de 20 a 22 h
“Maridatge de formatges i vins de varietat autòctona del Mediterrani”, a càrrec de Jordi Munt Carbonés,sommelier de la cadena Tic Tac Drinks, a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal (c. de Rafael Casanova, 30). Places limitades.
Preu de la inscripció: 20 €. Inscripcions al Forn del Pont (Mercat Municipal,c. de Rafael Casanova, 30) i a la Traska Truska (pg. del Terraplè,82).
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei Hi col·laboren: Forn del Pont, Tic Tac Drinks i Traska Truska

Dimecres 28, de 20 a 22 h

“Maridatge de productes alimentarisi vins ecològics”, a càrrec del Sr. Rubèn Parera, enòleg del Celler Minguet, a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal (c. de Rafael Casanova, 30). Places limitades. Preu de la inscripció: 20 €. Inscripcions al Forn del Pont (Mercat Municipal, c. de Rafael Casanova, 30) i a la Traska Truska (pg. del Terraplè, 82).
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Hi col·laboren: Celler Minguet, Forn del Pont , PACA Can Bofill – Ca n’Oliveró i Traska Truska

Dijous 29, de 20 a 22 h
“Maridatge de vins de diferents denominacions d’origen i foie, i maridatge de vins respecte de les aigües”, a càrrec de Juan Muñoz Ramos, president de la UAES (Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers) i vicepresident de la WSA (Associació Mundial de Sommeliers), president de la Confraria Gastronòmica, Premi Nadal de la Gastronomia i Millor Sommelier Comunicador d’Europa 2008, a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal (c. de Rafael Casanova, 30).
Places limitades. Preu de la inscripció: 30 €. Inscripcions al Forn del Pont (Mercat Municipal, c.de Rafael Casanova, 30) i a la Traska Truska (pg. del Terraplè, 82).
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Hi col·laboren: Forn del Pont i Traska Truska
Preu especial per assistir als tres maridatges de vins: 50 €
Preu especial per assistir a les quatre sessions: 55 €


Del 30 de gener al 1 de febrer Fira de Vins i d’Alimentació

A la plaça de la Llibertat i al passeig del Terraplè s’hi ubiquen la Fira de Vins i d’Alimentació, i els serveis de degustació de vins i de restauració. A la plaça del Mercat Municipal s’ubicarà una carpa de la Diputació de Barcelona que promocionarà el Mercat Municipal de Molins de Rei.

Dissabte 31 a les 10 h

Concurs de coradella dels restaurants i bars de la vila.
La coradella és un plat de cuina de menuts,de vegades conegut també com cuina de l'aprofitament,uns exemples:cap i pota,sang i perdiu,peu i tripa de xai,etc.
En finalitzar la deliberació, els membres del jurat lliuraran els premis als establiments guanyadors.
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Hi col·laboren: Associació de Venedors del Mercat Municipal, Associació de Venedors del Mercat de la Boqueria, Gremi d’Hostaleria del Baix Llobregat, Restaurant Cal Mingo i Unió de Botiguers de Molins de Rei
Hi participen: bars i restaurants molinencs