Els "tres amb agulla"...un castell del 2008La temporada passada va deixar un castell nou al sac dels Sagals d'Osona,el 3d7 amb agulla. Podríem dir que la temporada 2008 va ser la cursa per assolir aquest castell de tres pisos per planta amb tota la seva gamma de possibilitats; el 3d7a les colles mitjanes,el 3d8a les colles grans i el 3d9 amb agulla les colles "Champions".
De fet la trajectòria d'aquest castells és una mica curiosa,de bon principi les colles petites tiraven el 3d6 amb agulla quan la manca d'efectius impedia portar castells més grossos a plaça. Però a resultes dels "invents" dels Castellers de Vilafranca a principis de temporada 2008 amb el 5d7 amb agulla i el 3d7 amb agulla va portar a les 4 colles del G-4 (Minyons,Joves,Vilafranca i Vella) a plantejar-se el 3d9 amb agulla com a horitzó real assolible.
Els verds i els vallencs van portar la veu cantant tota la temporada,amb el primer objectiu del 3d8a descarregat calia doncs pujar un pis més...després de deixar una diada com la del Catllar per la posteritat,2 3d8 amb agulla descarregats a la mateixa plaça,amb pilar girat inclòs.
La Vella ho prova per Sant Fèlix i no aconsegueix el resultat esperat,Castellers de Vilafranca per Tot Sants tampoc...La Joves el carregat a L'Arboç del Penedès i a la fi el Minyons,després de descarregar el 3d8a a Girona per Sant Narcís carrega el 3d9 amb agulla a la seva Diada a Terrassa...
Però de 3d7 amb agulla altres colles també l'han fet...

3d7 amb agulla descarregat pels Sagals d'Osona a Reus

3d8 amb agulla carregat per la Joves Xiquets de Valls

3d8 amb agulla descarregat pels Castellers de Vilafranca


3d8 amb agulla descarregat pels Minyons de Terrassa a Girona


3d9 amb agulla carregat pels Minyons de Terrassa a la seva Diada

Cap comentari: