Setmana Gastronòmica de Girona...una bona excusa per acostar-nosEl dia 5 de març començarà la 29a. Setmana Gastronòmica Gironina 2009 que s'allargarà fins el 15 de març.
Aquest esdeveniment culinari és ja un referent dins del calendari de les comarques gironines,actualment avarca no tant sols la comarca del Gironès sinó també la de La Selva i Pla de l'Estany.En total trobarem 33 establiments on podrem tastar diferents menús elaborats per l'ocasió.Amb la participació sobretot del col·lectiu Bons Fogons de Girona.El preu dels menús van dels 28€ fins als 145€ (del Celler de Can Roca amb 2 estrelles Michellin).

Podeu consultar els menús a l'enllaç:

També podeu participar de l'activitat cultural paral·lela del III Cicle de Cinema i Gastronomia,amb tres passes de pel·lícules amb tastets vinculats al film.Les entrades, amb donatiu de 1 € per la Fundació Oncolliga Girona, es poden adquirir a l'Hotel Peninsular, al restaurant La Llarga i el Museu del Cinema de Girona. Les projeccions tenen lloc l'Auditori Narcís de Carreras de "La Caixa" al carrer Santa Clara de Girona.Divendres
6 març de 2009
20.00 h


MUSLO O PECHUGA
(1976 - França)
Dir: Claude Zidi.


Tasts servits per:
Rest. Alemanys 3

Divendres
13 març de 2009
20.00 h


UN TOQUE DE CANELA
(2004 - Grecia)
Dir: Tassos Boulmetis.


Tasts servits per:
Rest. Espai XaviCynara