Fotos actuació Sabadell 2009La diada castellera del diumenge 29 de març a Sabadell ha anat be,força be...per encara un Mercat del Ram amb ganes i reptes per assolir.El dia amenaçava pluja però al final s'ha trencat i encara s'ha pogut veure una mica de sol al passeig de Manresa on hem actuat.
Els amfitrions,els Castellers de Sabadell,obrien temporada amb aquesta actuació a la seva ciutat.Els de la camisa verda han descarregat un 3d7,un 5d7 i un 4d7 amb solvència...per haver anat de calçotada el dia abans les piles ja les duien carregades.
Els Minyons de Terrassa comencen a "despertar-se" de les vacances,la seva actuació ha sigut també sense problemes.Un 3d7 amb agulla,un 5d7 i un 4d7 tots descarregats...el 3d7 amb agulla esperem que sigui un dels objectius de l'any dels malves -afegint 2 pisos més!!!- i poder veure el primer 3d9 amb agulla descarregat.
Els osonencs han descarregat el 4d7 amb agulla,el 3d7 amb agulla i un 4d7 amb canvis i solucions de darrera hora.Tot descarregat també...
La ronda de pilars conjunta ha deixat pas a una estona més "festiva" amb la participació de tots els grallers de les colles,música i danses ...deu ser la primavera.

Pels carbasses comencem una setmana que haurem d'anar "peu avall"...amb Rams a tocar,a veure si es pot portar castells més grans a la plaça Major de Vic,una torre de set,el tres de set per sota...o qui sap,potser hi hagi sorpreses...
La diada del Mercat del Ram es la jornada per excel·lència dels Sagals...us esperem a tots el diumenge 5 d'abril a les 12.00 a Vic.

Cap comentari: