Diumenge 22 a Santa Eulàlia de Riuprimer...Sagals i Gràcia


Santa Eulàlia de Riuprimer és un municipi de la comarca d'Osona,es troba a 6 km de Vic.El terme és essencialment muntanyós i poblat per espessos boscos i pasturatges, que ocupen bona part del territori. Hi transcorren dos cursos fluvials que formen part de la conca del riu Ter, el riu Merder (també anomenat riera de Santa Eulàlia) i la riera de Muntanyola (també anomenada el rieral).

Diumenge 22 de març
11.00 Taller de castells
12.00 Actuació castellera dels Sagals d'Osona i dels Castellers de la Vila de Gràcia


Si arribeu amb temps hi ha un parell de coses per visitar a Santa Eulàlia de Riuprimer:

Castell de Santa Eulàlia de Riuprimer
Antic Castell de Torroella i d'estil romànic. Antigament l'administració del poble girava entorn d'aquest castell i la casa forta de Ventallola, que més tard va ser transformada en masia.

Circuit no motoritzat a Muntanyola - Santa Eulàlia de Riuprimer.Si us animeu hi ha unes vistes molt maques,una bona manera d'agafar gana o de pair,segons com és vulgui.

Església parroquial

La Torreferrada

Mas Ventallota


La Font Gran


El Roure Gros

Gastronòmicament unes referències

Restaurant El Xoriguer
C/ del Puig, 2
Telf. 883 01 95

Can Ton
C/Major 33
Telf. 93 883 02 05

La darrera vegada que els Sagals tenien actuació a la vila de Santa Eulàlia la pluja va impedir la diada,va ser el 31 d'Agost (Sant Ramon) del 2008.Els Xerrics d'Olot havien d'acompanyar-nos a plaça però la diada es va haver de traslladar al local de la colla a Vic.Aquí teniu les fotos de la jornada: