Ses Illes...Alimenta a Mallorca,castells a Manacor


Mostra un mapa més gran

El cap de setmana a Ses Illes es presenta força interessant,la fira gastronòmica Alimenta i la Diada castellera del tretzè aniversari dels Al·lots de Llevant a Manacor amb la presència dels Castellers de Mallorca.
El saló Alimenta es farà sense novetat del 18 al 21 de març al recinte Firal de Palma, situat a l'Aeroport de Son Sant Joan.
Ses Illes ha fet una gran evolució en el tema gastronòmic,des de ja fa uns quants anys.
Ha passat de ser "la sobrassada" i "l'ensaïmada" ha tenir tot una gamma de productes autòctons de gran qualitat: vins, formatges, patés, etc.
Dins del moviment general de retorn a una major valoració dels productes locals,a un més gran reconeixement de la feina dels agricultors locals,Ses Illes ha optat per fer d'aquesta Fira el seu aparador pels mercats locals,nacional i internacional.
Alimenta i el Saló Professional del Producte Balear Agroalimentari compten amb un programa complet d’activitats paral·leles, com tasts comentats de vi, de paté, de sobrassada i de formatge, o conferències.
La Fira estarà dividida en dos "blocs",un per els professionals del dia 18 fins al 20 i un dia dedicat al gran públic,el dissabte 21.
Podeu consultar tota la programació a l'enllaç:


Per consultar més coses sobre la gastronomia balear,cliqueu a l'enllaç:
Illes Balears
El diumenge 22 de març a la vila de Manacor tindrà lloc la Diada d'aniversari de la colla dels Al·lots de Llevant.
Manacor és un municipi de Mallorca, situat a l'est de l'illa. Llinda amb Felanitx, Vilafranca, Petra i Sant Llorenç. Forma part de la comarca de Llevant.A uns 50 quilòmetres de Palma. És el segon terme municipal més gran de l'illa amb uns 40.000 habitants

Serà a les 12:30 a la plaça de la Rectoria (Enginyer Barceló) i comptarem amb la companyia dels Castellers de Mallorca.

Els Al·lots de Llevant són una colla castellera manacorina fundada l'any 1997.

El 12 d'octubre de 2008, en la 10a diada de la colla, van aconseguir la seva millor actuació descarregant el 5 de 7, el 2 de 7, el 4 de 7 amb l'agulla i el vano de 5.

2d7 descarregat pels Al·lots de Llevant


4d7 amb agulla dels Castellers de Mallorca

Cap comentari: