Vídeos Sagals d'Osona a Torredonjimeno


Un cap de setmana molt profitós per Andalusia , els sagals varem poder gaudir d'una activitat que enforteix la cohesió de la colla. Castellerament no va ser res de l'altre món,però veure els ulls i les cares de sorpresa dels tosirians que mai havien vist castells en viu era molt espectacular , els aplaudiments de la plaça , els comentaris de la gent local i algunes imatges d'emocions desbordades de familiars que es retrobaven al poble ensenyant allò que senten ja com a seu...
Va haver moments de sentiments desbordats , en persones que són molt estimades a la colla.
Com va dir l'alcalde de Torredonjimeno , quasi 500 persones varen haver de marxar del poble perquè no podien fer res més...varen anar a Vic ,o a d'altres llocs de Catalunya, han treballat per tirar endavant el nostre país com tothom i encara tenen aquests lligam amb les arrels.
Després de la feina , un àpat de germanor amb l'actuació d'un grup de música local...cal dir-ho: quines belleses de cantants!!! hi va haver algún de la colla que va quedar molt afectat !!!.
Nit de farra ,després de veure el Barça a la penya blaugrana de Torredonjimeno ,etc...
Un cap de setmana per fer colla !!! per preparar el grup de cara a la feina que ens ve ara...

I també va servir per fer la primera emissió del canal de TV dels Sagals d'Osona a la xarxa, ens anem adaptant a l'ús de les noves eines tecnològiques per difondre la cultura popular i tradicional malgrat sembli una contradicció. Els castells són moderns i no una moda .La modernitat pren de referent la tradició la qüestiona , la transforma , la fa evolucionar...la moda és efimera ,temporal i no deixa mai un pòsit.Després de més de 200 anys de tradició els castells són més vius que mai.

3d6 per sota descarregat pels Sagals d'Osona


4d6 amb agulla descarregat pels Sagals d'Osona


4d6 descarregat pels Sagals d'Osona


Pilar de 5 descarregat pels Sagals d'Osona


Entrega de records als alcaldes de Vic i Torredonjimeno