Sant Jordi 2010 : flors , llibres i cuina ...

El proper divendres serà Sant Jordi , una de les millors festes que tenim en el nostre calendari. Per Sant Jordi podem juntar les tres tradicions de les flors , els llibres i la cuina. us proposem alguns llibres de cuina força interessants , receptes de cuina amb flors,etc... la resta li poseu vosaltres , que ja hi ha temps !!!

100 PLAERS PER COMPARTIR

Editorial: Styria

Autor: RUSCALLEDA, CARME.

Preu aprox:
25 €

Temàtica: Cuina , dietètica , gastronomia i


Ostres, quins Ous!

Un llibre de cuina amb els productes més eròtics de la cuina catalana.

Organitzat per entrants, primers, segons i postres, aprendrem des de quina és la millor manera de triar les llonganisses, o què vol dir «patata calenta» fins a magnífics suggeriments de com preparar una
carn d’olla
alternativa. A mig camí entre el llibre d’humor, el llibre eròtic i el llibre de cuina, aquest és el teu llibre de Sant Jordi si vols saber curiositats sobre les prunes, altres maneres de dir-li a l’enciam o fins i tot dites populars.


Editorial: Angle Editorial
Col·lecció: Humor, 13 Preu (amb IVA): 15,90 euros

Per Sant Jordi , libres i Vi catalans
A iniciativa de les botigues especialitzades en venda de vins i caves, liderades per la revista Cupatges, i el Gremi de Llibreters de Catalunya, amb la col·laboració de l’INCAVI, s’ha dut a terme una actuació de promoció del consum dels vins de les DO catalanes i caves durant la setmana del 19 al 24 d’abril,coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi.
L’acte promocional consisteix en que durant aquests dies els llibreters adherits al Gremi de Llibreters de Catalunya (més de 200), lliuraran als seus clients preferencials, un tiquet per gaudir d’un descompte d’un 10% en la compra de vins de les DO catalanes i caves, en els establiments especialitzats en venda de vins adherits a la promoció. Aquest tiquet descompte serà vàlid fins el dia 29 d’abril.
Aquestes botigues de vins han estat convocades al respecte per la revista Cupatges, i s’han adherit voluntàriament a aquesta iniciativa assumint ells mateixos l’import dels descompte del 10%.

Llistat de les botigues on podeu trobar la promoció , en pdf

Les receptes amb roses

Vídeos de receptes amb roses i flors
Perdius amb pètals de rosa


Flors de carbassó arrebossades i farcides de formatge i anxova


Amanida de flors i festucs