La Vella a ca l"oso i el madronyo" : Festa Major del Cercle Català a Madrid 2010



El proper cap de setmana al Cercle Català de Madrid començarà la celebració de la seva Festa Major 2010. L'edició d'enguany estarà apadrinada per la Diputació de Tarragona , així que podrem trobar tota mena de productes , referències i entitats tarragonines. Evidentment els castells i seran presents amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls...els Vellacos a la Meseta ,un bon títol per una película...ja,ja,ja.
El president de la Diputació, Josep Poblet, serà l’encarregat de pronunciar el pregó que obre oficialment la festa d’aquesta entitat que aglutina els catalans residents a Madrid.
El programa inclou nombrosos actes amb els quals la Diputació promourà la cultura de la demarcació de Tarragona, En aquest sentit, s’hi durà a terme una actuació musical de l’Escola i Conservatori de la Diputació a Tortosa, l’exposició de pintura Mariano Rubio, a través del temps i de l’espai, actuacions castelleres de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, una calçotada i la promoció de Productes Locals de Qualitat del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, amb un acte adreçat a prescriptors i premsa especialitzada, organitzat per l’Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona.

Aquests són alguns dels actes destacats de la Festa Major del Cercle Català:

Dissabte, 17 d’abril:
18.00 h: Exhibició castellera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la Plaça d’Orient.
19.00 h: Pregó de Festa Major a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, al Centre del Cercle Català de Madrid.
20.00 h: Inauguració, a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet, de l’exposició de pintura i gravat: “Mariano Rubio, a través del temps i de l’espai”.

Diumenge, 18 d’abril:
12. 00 h: Actuació castellera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la plaça d’Orient.
12. 00 h: Acte de proclamació de la Pubilla 2010, on assistirà el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i el vicepresident del Congrés dels Diputats Jordi Jané.

Divendres, 23 d’abril:
18.00 h: Celebració de la diada de Sant Jordi, al Centre del Cercle Català de Madrid.