Sagals d'Osona a taula...estovalles publicitàries 2010



Després de les vacances de setmana santa cal tornar a posar-nos a la feina , fins i tot els castellers... Dins de les diferents iniciatives d'expansió i difusió per la temporada 2010 els Sagals d'Osona han iniciat una campanya de difusió de l'entitat en un espai molt peculiar , les estovalles que els bars i restaurants posen a taula cada dia pels àpats que ofereixen als seus clients. Aquests tros de paper que ens trobem al davant cada dia , molt sovint sense fer-li gairé cas , serà l'espai on trobarem l'imatge de l'entitat osonenca.
Més d'una vintena de bars i restaurants de la comarca ,repartits en diferents municipis (Vic , Manlleu , Tona ,Sant Miquel de Balenyà , Centelles ,etc) participaran en aquesta primera iniciativa de la colla carbassa. El disseny de les estovalles ha estat realitzat pel conegut dibuixant Jordi Amorós (En JA de la revista "El Jueves") membre de la colla castellera dels Sagals d'Osona) , diferents patrocinadors han colaborat en l'edició de les primeres 20.000 unitats.

La colla carbassa ha d'afrontar diferents reptes importants aquesta temporada pels que necessitaran un bon nombre de castellers/res , amb aquesta campanya i d'altres esperen donar a conèixer la seva activitat al públic més heterogeni i despertar les ganes de participar i acostar-se a aquesta activitat de cultura popular.