Crònica Sagals d'Osona a Igualada

SAGALS D'OSONA A IGUALADA


Aquest diumenge els Sagals d'Osona han actuat a Igualada , en motiu del 15è aniversari del Moixiganguers d'Igualada. L'actuació ha tingut lloc en una diada marcada pel bon temps , la calor ha fet efecte en els castellers i s'ha patit una mica més del necessari.


Els Sagals han descarregat un 5d7 , un 3d7 amb agulla i un 4d7 amb vistes a alçar-lo un pís més pròximament. Un pilar de cinc de cloenda ha tancat aquesta primera sortida important de la colla osonenca.


Els de la camisa carbassa han actuat amb els Castellers de Sant Cugat i la colla local dels Moixiganguers , aquets darrers han descarregat el seu primer 3d7 per sota de la temporada.L'ambient de la diada ha estat marcat també per la celebració de la consulta popular a Igualada , amb forces castellers donant suport a la mateixa lluint enganxines a la camisa, una diada complerta.


Ara pels osonencs la pròxima sortida serà el dia 1 de maig a Sant Joan de les Abadesses en motiu de les festes de Sant Isidre , la cita serà el proper dissabte a les 5 de la tarda amb els Xerrics d'Olot.
Aquest més de maig pels Sagasl se'ls ajunten moltes actuacions i actes , amb la presència a la Mostra d'Entitats de Vic del dia 15 i la setmana de la ciutadania ón faràn també diferents actes, a més de la campanya Tots som colla...

Un maig molt "carbassa" ... no hi falteu !!