Truita enrotllada de sobrassada,nous i formatge
6 0us
150 g de sobrassada
40 g de nous pelades
150 g de sobrassada
40 g de nous pelades
100 g formatge cremós
8 llesques de pa de barra oli d'oliva
sal
pebre mólt (opcional)
pebre mólt (opcional)
Elaboració
Es barreja la sobrassada amb el formatge. Es torren les llesques de pa untades amb olio Es trossegen les nous.
Es baten 2 ous i es fa una truita ben fina, estil crep, en una paella de 26 cm de diàmetre, seguidament se'n fa una altra d'exactament igual.
Se'n fan dues més d'un ou cada una, en una paella de 22 cm. S'unta la meitat de la barreja preparada en una truita grossa, s'hi escampa també la meitat de les nous, s'hi col·loca una truita petita al damunt i s'enrotlla. Es fa el mateix amb les altres dues truites. Una vegada fredes, es tallen les puntes i se'n fan 8 rodanxes.
Es col·loquen les rodanxes damunt del pa torrat i ja estan llestes per servir. Queden molt bones una mica tèbies. Si se serveixen fredes es poden acompanyar amb unes fulles d'enciam.
Es baten 2 ous i es fa una truita ben fina, estil crep, en una paella de 26 cm de diàmetre, seguidament se'n fa una altra d'exactament igual.
Se'n fan dues més d'un ou cada una, en una paella de 22 cm. S'unta la meitat de la barreja preparada en una truita grossa, s'hi escampa també la meitat de les nous, s'hi col·loca una truita petita al damunt i s'enrotlla. Es fa el mateix amb les altres dues truites. Una vegada fredes, es tallen les puntes i se'n fan 8 rodanxes.
Es col·loquen les rodanxes damunt del pa torrat i ja estan llestes per servir. Queden molt bones una mica tèbies. Si se serveixen fredes es poden acompanyar amb unes fulles d'enciam.
Ànec amb préssecs
Ingredients
1 ànec (de 1´800 kg aprox.)
8 préssecs ben forts
1 l. i 1/2 de suc de rostit
2 copes de mistela
50 gr. de sucre
2 dl de llard
25 gr. de pinyons
3 borregos
sal
Preparació
Netegeu , socarrimeu i talleu en vuit trossos l ànec. Feu-lo sofregir amb el llard, escorreu-lo i mentrestant a la cassola , hi reduïu la mistela.
Tot seguit mulleu amb el suc de rostit i deixeu-lo coure lentament.
A part haureu posat a bullir els préssecs , pelats , espinyolats i partits per la meitat , en aigua i sucre.
Quan faltin uns 15 minuts per acabar la cocció de l ànec , afegiu-hi els préssecs i una picada feta amb els pinyons i els borregos . Poseu-ho a punt de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada