Arròs,cargols i conill....amb vins del Priorat!!!! som-hi!!!

Cornudella de Montsant celebra, un any més, la seva JORNADA GASTRONÒMICA. La cita serà el proper diumenge dia 11 de maig, a les instal.lacions del Parc Nou, davant l’Oficina de Turisme. Des d’aquí animem a tothom a participar-hi!

Cal afanyar-se en adquirir el tiquet anticipadament, ja que el mateix dia de la Jornada Gastronòmica serà una mica més car. Per tan sols 10 euros (12 € al mateix dia de la jornada), es podrà degustar dos dels plats més suculents i elaborats de Cornudella de Montsant: l’arròs amb conill i els cargols dolços i coents.

Recomanem que adquiriu el tiquet anticipadament per tal d’evitar aglomeracions. Però n’hi haurà per tothom.

Aquesta nova edició es constituirà en la XI Diada de l’arròs amb conill i en la V Diada dels cargols dolços i coents. Per tant, es tracta d’una celebració cada cop més consolidada i cada cop més concorreguda.

Per qui encara no conegui aquesta festa, la Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant consisteix en un gran dinar de germanor, per assaborir aquests dos plats tan típics de la nostra vila, elaborats per un grup de prestigiosos cuiners de la zona, al bell mig de la plaça, a través de dues paelles gegants.

Però la festa no s’acaba aquí. Al llarg de tot el matí, els cellers de la vila, per tal de promocionar els seus vins i complementar la Jornada Gastronòmica, oferiran una degustació pública de del bo i millor de casa seva.

Els tiquets del tast de vins també es podran adquirir a l’Oficina de Turisme el mateix dia de la celebració de l’esdeveniment. Aquest any serà el IV Tast de Vins dels Cellers de Cornudella, cosa que també ens augura la perduració i la consagració d’aquest acte en futures edicions. A més a més, comptarem amb la presència d’un celler convidat de la D.O. Montsant, el Celler Els Guiamets. Tothom que vulgui i ho desitgi tindrà l’oportunitat de comprar in situ el vi que més li hagi agradat, ja que al costat de la mostra hi haurà un estand on es vendran tots els vins degustats.

Per tal d’arrodonir la festa, el poble de Cornudella de Montsant comptarà, el mateix dia 11 de maig i al llarg de tota la jornada, amb el seu reconegut Mercat de l’Artesania que, com ja sabeu, aquest any es consagra en la seva XXIV edició.
La tradició artesanal de Catalunya, una de les més riques del món, es canalitza a Cornudella de Montsant a través de la cita anual del Mercat de l’Artesania. Aquest any la data clau és el proper diumenge dia 11 de maig. Serà el XXIVè Mercat de l’Artesania que celebrem a la nostra localitat,amb La intenció de seguir recollint la tradició dels mercats de la vila (des de 1519), així com donar suport i cabuda a tots aquells artesans que fan reviure els vells i els nous oficis de les nostres terres.

Al llarg de tot el dia, el visitant podrà gaudir de gairebé una quarentena d’estands distribuïts uniformement per les proximitats del Parc Nou, on hi trobarà tot tipus de productes artesanals: embotits, formatges, ceràmica, bijuteria feta amb diversos tipus de materials, seda pintada, terrissa, fusta moldejada, punt de creu, tèxtil, etc.