Sopar d'estiu a Vic,revetlla a Sant Cugat

Més propostes gastronòmiques de les colles castelleres
El proper dissabte tindrà lloc a Vic el 11è sopar d'estiu dels Sagals d'Osona,aquesta de sempre ha sigut l'activitat més oberta a la gent no vinculada a la colla,amb un caràcter distès i festiu amb la participació més elevada de gent...disposada a passar-ho be,amb amics,coneguts i companys...
El programa d'enguany consta de diferents activitats:



A partir de les 21.00 al local de la colla,l'ateneu La Central de Vic.

Menú Sopar d'estiu 2008
Amanida de pasta
Llom amb verdures a la cervesa (per la canalla hi haurà llom amb patates,sense cervesa!!!)
Gelat
Pa.vi i begudes
Cafè i copa de cava

Preu
Majors de 12 anys 10€ canalla (menors de 12 anys) 5€ Per reserves i altres consultes ,telèfon 639 27 08 84 (Activitats Sagals d'Osona).

Després de sopar hi hauran "jocs de nit" i acabarà la festa amb disco-mòbil...per anar animant la revetlla.
L'edició anterior va coincidir amb els 10 anys de la colla,el sopar va reunir a molts castellers en actiu i a molts que ja no ho son tant,esperem que els hi torni a venir "el cuc d'anar a plaça" aviat!!!




Per recordar cares que fa temps que no veiem:


Recepta de llom amb verdures a la cervesa
Ingredients
3/4
kg. de llom tallat a talls no massa prims
1/2 kg. de patates
2 pastanagues (o xampinyons.segons el gust)
1 ceba tallada a dauets petits
oli d'oliva
1 fulla de llorer (o substituir-ho per una pastilla de brou de verdures)
Aigua
2 tasses de cervesa
Sal i Pebre

Preparació
En una cassola sofregim la ceba fins que ens hagi agafat color,a mig fer afegim les pastanagues i les patates perquè es marquin una mica.
Marquem els talls de llom,si es vol,s'enfarinen abans perquè la fibra de la carn quedin tancats i no perdin els sucs.
Afegim les verdures al llom i tirem la cervesa,a foc no massa fort,deixant fer el xup-xup...vigilant que no quedin sec,afegint aigua o més cervesa,segons el gust.Salpebra al gust.
La cocció durarà 1 1/2 h...més o menys...als darrers minuts afegir uns quants pèsols per decorar.
Aquesta cassola és millor fer-la la nit abans i deixar reposar les patates dins del suc que és vagin amarant dels sabors.


Revetlla a Sant Cugat

Aquest any els Castellers de Sant Cugat obren la revetlla al poble,una bona ocasió per passar una nit de festa amb companys castellers i fer noves amistats.



Dilluns 23 de Juny a les 21h a la Plaça Pep Ventura


Menú:
Amanida de Pasta
Butifarrada
Coca de Sant Joan
Begudes vàries amb
Cava per a brindar

Preu: Castellers 7€ No Castellers 10€

Confirmar fins el dia 20 de juny via Email a santjoan@castellersdesantcugat.org

Pagament al Club Muntanyenc, tots els divendres fins 20 de juny de 20:00 a 23:00


El dia abans,el diumenge 22 actuaran a Santa Maria d'Oló juntament amb els Sagals d'Osona.

El seu programa casteller,de cara a la festa major de Sant Cugat que serà el cap de setmana següent,els portarà a tirar el 2 d 7 ,per encarar el 4d8 pel diumenge 29 de juny.

Molta força a plaça i bona revetlla!!!