Farcint la Faixa al "Quarts de Nou"

Aquesta es una proposta pròpia,sense cap mena de dubtes...Farà uns quinze dies que em van proposar "sortir" al Quarts de Nou,el programa de castells del canal33 en la secció Castells en Xarxa per explicar el blog "Farcint la Faixa".

El dijous de la setmana passada varem baixar a Barcelona als estudis del Grup Lavinia (la productora del Quarts de Nou) per gravar l'entrevista en l'espai que ells havien triat,el restaurant De Tapa Madre:

De Tapa Madre
Una manera diferent d'entendre les "tapes"
C/Mallorca 301 cantonada amb C/Bruc
Barcelona 08037
telf. 93 459 31 34
e-mail: detapamadre@hotmail.com
web: www.detapamadre.com

Un lloc molt recomanable,tant per anar a fer una copa de vi (amb una bodega impressionant) i una tapeta com per anar a fer un àpat complert.
Agrair el tracte i les facilitats que ens van donar,així com l'assortiment de platets i especialitats de la casa que varem poder tastar,sobretot les anxoves,les patatesl'excel·lent pernil ibèric i el "cochifrito"...hi tornarem!!!

A la redacció del programa els hi va semblar una idea curiosa la de relacionar castells i gastronomia,així com de proposar sortides de cap de setmana amb el pal de paller de la cuina i l'activitat a plaça...
Si no hi ha canvis de darrera hora l'emissió del mini-reportatge serà el proper diumenge 15 de juny a les 20.30 al canal 33,uns dos minutets encara que per poder gravar-los ens va portar quasi un parell d'hores...coses de la tele!!!
Vull agrair al programa el fet d'haver pensat en el blog del Farcint la faixa,i sobretot donar les gràcies a les persones que han col·laborat en ell (especialment a la Lurdes Lopez i a la Fina Correderas,Xevi ,Cristina,Margarita,Joan Manel Guillamón,Jaume Pique,etc ),aportant receptes, propostes, fotos, vídeos, etc...
Moltes gràcies, Castells i Teca !!!

2 comentaris:

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Un altre que passa per la secció "Castells en xarxa" de Quarts de nou. Felicitats, i per cert, per què a mi no em van portar a menjar alguna cosa?
Així et veure la cara aquest diumenge i sabré qui col·labora com jo en el bloc de l'Espadat.

Carles Guillamón ha dit...

Moltes gràcies "tete"...lo de menjar ho van triar ells,ja,ja,ja...però va ser molt divertit,quan ens veiem a plaça ja t'explicaré tot el "cerimonial" que ens va passar...ja,ja,ja
Avui a gaudir al Passeig del Born i procurar deixar el pavelló ben alt a les cocteleries de la zona,que demà teniu molta feina a Plaça Sant Jaume
Una abraçada