FESTA MAJOR DE CATALUNYA 2008





El cap de setmana a la capital catalana ens convida a descobrir, amb tot el seu esplendor, el geni de la cultura tradicional de Catalunya.
Pels voltants de Sant Joan -en ple solstici d’estiu- baixeu fins al Moll de la Fusta i submergiu-vos en un bany de cultura tradicional catalana.
El programa d'actes esta farcit de mostres de cultura popular i tradicional,millor que trieu vosaltres mateixos:
Programació de la Festa Major de la Cultura Tradicional a Catalunya

Tant sols destacar alguns actes de castellers i falconers

Dissabte 21 de juny, Actuació Falcons de Vilafranca, de Barcelona i de Piera a les 13.00 a l'Esplanada.

Diumenge 22 de juny,actuació castellera dels Bordegassos de Vilanova i dels Castellers de Cerdanyola a les 11.30 a l'esplanada.

Diumenge 22 de juny ,actuació dels Falcons de Llorenç, del País del Cava i de Vilanova a les 13.30 a l'esplanada.

Per informar-se de més coses,consulteu la web:

Per Participar d'una manera activa en la festa podeu inscriu-vos al concurs de fotografia,les bases les trobareu dins de la web anterior,tant sols destacar dues coses:
S’estableix una modalitat temàtica única:
Qualsevol instantània de les activitats de la Festa Major de Catalunya que se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona els dies 21, 22 i 23 de juny de 2008.
S’estableixen els premis següents: un primer de 300 euros, un segon de 150 euros i un tercer de 75 euros. Aquests premis es justificaran amb els guardons corresponents.

A l'espai dedicat als artesans podem tastar diferents productes gastronòmics del nostre país; embotits,licors,coques,begudes,etc... Per anar recuperant forces!!!

El " Moll de la Fusta " composa de dos nivells: un nivell inferior on s' ubiquen bancs i palmeres i un altre superior, on trobem restaurants i terrasses de disseny avantguardista, d'acord amb allò realitzat a la ciutat en els últims anys. En un dels locals hi ha una gamba gegant, creada pel dissenyador Mariscal.

Ocupa el front marítim del Passeig Colom És una zona de vianants i de recreació, on freqüentment hi ha convocatòries públiques, culturals i festives.